Nedjelja, 27. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

UPISNI ROK: Kurs njemačkog jezika za djecu i odrasle u Glossa-centru Tuzla

Zima je najhladnije godišnje doba i često je razlog više da ostanemo u toplom. Zašto vrijeme zime ne biste iskoristili da naučite novi strani jezik ili proširite već postojeća znanja? Upisom na kurs njemačkog jezika u Glossa-centru Tuzla ste donijeli pravu odluku za uspješno učenje jednog od najznačajnijih svjetskih jezika!

Odaberite odgovarajući intenzitet i termin pohađanja nastave i kurs njemačkog jezika u Glossa-centru može da počne! Možete da birate između kurseva bržeg (četiri ili pet puta sedmično) i sporijeg (dva ili tri puta sedmično) intenziteta. Praćenje napretka svakog polaznika i  individualan pristup u nastavi će osigurati dobre rezultate tokom vašeg učenja njemačkog jezika.

Nastava u centru se odvija i izvan učionice. Bogat zabavni i kulturni program omogućavaju učenje kroz zabavu i upoznavanje jedne od najinteresantnijih svjetskih kultura. Edukativna putovanja u zemlje njemačkog govornog područja, filmske večeri ili jezičke radionice su poseban dodatni program u kojem mogu uživati svi  polaznici Glossa-centra. Kursevi njemačkog jezika za odrasle su namijenjeni osobama od 16 i više godina.

Kursevi njemačkog jezika za djecu

Dječiji kursevi u Glossa-centru su napredak u učenju njemačkog jezika i zabava u  jednom! Mnogobrojni mališani koji u njihovim centrima uče njemački jezik će to potvrditi. Uz prethodnu stručnu procjenu  profesora i pedagoga svako dijete pohađa onaj kurs koji mu najviše odgovara. Dječije kurseve prati i bogat dodatni program poput filmskih projekcija, velikih dječijih priredbi, maskembala ili izleta u prirodi. Stručni tim pedagoga i profesora njemačkog jezika neprekidno prati napredak vašeg djeteta i njegov razvoj kroz našu nastavu njemačkog jezika i sve dodatne aktivnosti.

Na kurs njemačkog jezika za djecu i odrasle možete se prijavit telefonom na 061 571 561, mailom na tuzla@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Džafer Mahala 1 na Skveru (II sprat iznad Azela) svakim radnim danom od 15.00 h do 22.00 h i subotom od 9.00 h do 14.00 h.

Učite njemački jezik od kuće, iz kancelarije ili na bilo kojem drugom mjestu gdje imate pristup internetu i računaru! Glossa Online je kurs njemačkog jezika dostupan onda kada je vama to potrebno.

Uz Glossa Online polaznici dobijaju rezultate učenja karakteristične za našu nastavu u učionici. Glossa Online je vaše rješenje ukoliko niste u prilici da posjećujete učionice Glossa-centra.

Potreban vam je prevod dokumenta u što kraćem vremenskom periodu, a da je pri tome povoljno i da možete biti sigurni da je kvalitetno prevedeno? Na pravom ste mjestu! Stručni tim Glossa-centra iz sektora prevodilaštva će se pobrinuti da budete zadovoljni.
Glossa – centar za njemački jezik pruža usluge pismenog i usmenog prevođenja.

Vaše materijale možete dostaviti putem elektronske pošte, poštanskog saobraćaja ili ih možete lično donijeti na prevod u prostorije Glossa – centra za njemački jezik. Prevedene materijale dostavljaju u obliku koji zahtijeva klijent, poštujući dogovorene termine i strogo obraćajući pažnju na privatnost svih podataka.

Ljeto je vrijeme zabave i druženja, pa je stoga Glossa-centar odlučio da ovom godišnjem dobu posveti posebnu pažnju. Glossa Sommer je projekat koji omogućava učenje njemačkog jezika kroz ljetne kurseve, kako za odrasle, tako i za djecu svih uzrasta.

Kako bi izašli u susret željama njihovih polaznika,  Glossaccentar je proširio ponudu ljetnih kurseva njemačkog jezika. U mogućnosti ste da birate da li ćete njemački jezik tokom ljeta učiti u jednom od Glossa centara u zemlji ili ćete se možda odlučiti da pohađate poseban ljetni kurs njemačkog jezika u Beču.

Više informacija za Glossa Sommer – ljetni kurs njemačkog jezika potražite u prostorijama Glossa-centra ili putem mejla sommer@glossa.ba.

Glossa – centar za njemački jezik organizuje kulturni i zabavni program za sve građane koji imaju želju da saznaju više o njemačkom jeziku i kulturi zemalja njemačkog govornog područja. Posjetite njihov druženja sa izvornim govornicima njemačkog jezika, filmske ili književne večeri, zabave posvećene Oktoberfestu, “Večeri njemačke kulture” i još mnogo drugih sadržaja. Ulaz na ove kulturne i zabavne manifestacije je uvijek slobodan.

Više informacija o ponudama Glossa centra možete pogledati na OVOM linku.

(Tuzlanski.ba | Marketing)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje