Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

University hotel Dorrah: Popust na rane rezervacije studentskog smještaja za akademsku 2018/19 godinu

Preuzmite sliku

Ne propustite posebne pogodnosti za rane rezervacije do 30.06.2018 godine i obezbjedite sebi 15 % popusta.

University hotel Dorrah kao potpuno novi, svjetski  koncept studentskog smještaja, već drugu godinu po redu pruža kvalitetan studentski smještaj pripadnicama nježnijeg pola. U svojoj ponudi nudi sve što je studentima potrebno na jednom mjestu, dvokrevetne i jednokrevetne sobe koje sadrže  udobne krevete za miran san, radni prostor za pripremanje ispita, mini kuhinje i vlastitu kupaonicu.

Pored komfora koji studentice imaju u svojoj sobi, hotel posjeduje biblioteku u kojoj  studentice mogu nesmetano pripremati ispite samostalno ili u grupi i restoran koji nudi tri obroka, doručak, ručak i večeru. Kako bi Vaš boravak u hotelu bio na najvišem nivou, recepcija je na raspolaganju studenticama 24h a cjelokupna zgrada je pokrivena video nadzorom jer je sigurnost studentica jedan od imperativa hotela Dorrah.

Osoblje hotela trudi se pružiti sve ono što je studentima potrebno, tako da su pored smještaja, pobrinuli da u svojoj ponudi imaju edukacije za profesionalno i lično usavršavanje, svakodnevne konsultacije za studentska i lična pitanja, kreativne radionice za odmor od svakodnevnice, zajedničko gledanje filmova i privatne zabave.

Zasigurno da University hotel Dorrah nudi studentima sve što je potrebno na jednom mjestu. Od sigurnosti koja je roditeljima najbitnija, preko dodatnih sadržaja koji će upotpuniti studentski život.

Rezervišite i vi svoj smještaj na vrijeme i uvjerite se kao i dvije generacije prije Vas u kvalitetu usluge koju hotel nudi.

Sve informaicije i rezervacije smještaja dostupne su na broj telefona +38735210190 ili putem mail adrese recepcija@dorrah.ba.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje