Srijeda, 28. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

UG Prijatelji FK Sloboda: Posljednji pozdrav dugogodišnjem vjernom navijaču Eldaru Dropiću – Dropi

Preuzmite sliku

Eldar Dropić-Dropa (50) uposlenik Radio Televizije Tuzlanskog kantona preminuo je sinoć jedan sat iza ponoći od posljedica zaraze korona virusa.

Kako saznajemo njegovo zdravstveno stanje je posljednjih dana bilo je pogrošano zbog čega je nažalost preminuo. Eldar Dropić-Dropa važio za jednog od najvjernijih navijača Slobode koji je bio redovan na svim utakmicama sa svojim prijateljima.

‘Porodici Dropić i Eldarovim kolegama uposlenim na Radio Televiziji Tuzlanskog kantona upućujemo najiskrenije saučešće zbog smrti supruga, oca, kolege. Poznavali smo te kao iskrenog Slobodaša koji je srcem volio svoj klub. Uvijek si zajedno s nama davao podršku Slobodi i bodrio je istog mjesta sve ove godine. Hvala ti što si bio iskreni drug, prijatelj, navijač i član Udruženja građana Prijatleji FK Sloboda. Čovjek smrću ne umire, umre onda kad ga zaborave, a ti ćeš živjeti dok žive oni koji te beskrajno vole. Tvoja djela ćemo pamtiti i spominjati, ljubomorno čuvati od zaborava, jer ponosni smo što smo te imali.  Život nestaje u trenutku ali sjećanje na tebe, ostaje zauvijek!” – tvoji Slobodaši.

Riječima saučešća porodici, kolegama i prijateljima pridružuje se i redakcija portala Tuzlanski.ba. Neka ti je laka zemlja Bosanska! R.I.P. Eldar Dropić-Dropa.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje