Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

U Tuzli otvorena kafeterija ‘Lijepa priča’, zabranjeno pušenje i konzumiranje alkohola (FOTO)

Preuzmite sliku

Popularno

U strogom centru grada u Tuzli nedavno je sa radom počela ‘Lijepa priča’, kafeterija koja je na poseban način obogatila ugostiteljsku ponudu u našem gradu.

‘Lijepa priča’ osim raznovrsnih toplih i hladnih napitaka po veoma pristupačnim cijenama u ponudi ima i omiljeni desert mnogih, palačinke ali i druge ukusne slastice.

Ono što kafeteriju ‘Lijepa priča‘ osim ugodnog ambijenta i ljubaznog osoblja izdvaja u odnosu na druge ugostiteljske objekte jeste zabrana pušenja u objektu tako da će ovo mjesto biti omiljena destinacija roditelja koji će rado svratiti s malom djecom na kafu, ćaj, prirodni sok ili palačinke.

  • Također, u ovom objektu zabranjena je konzumacija alkohola što će mnogima biti razlog više da posjete kafeteriju ‘Lijepa priča’ i uživaju u pogledu na šetalište Korzo i Centralni gradski park.

    ‘Maksimalnim zalaganjem trudom, radom i posvećenošću nastojat ćemo da pridobijemo povjerenje naših gostiju. Vjerujemo, da je ‘Lijepa priča’ tip ugostiteljskog objekta koji je nedostajao našoj čaršiji’ – kazali su za Tuzlanski.ba iz ove kafeterije. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje