Nedjelja, 25. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

U pet tuzlanskih ulica saobraćaj će biti obustavljen

skver tuzla
Preuzmite sliku

Obavještavaju se građani da će se, u periodu od 31.10. do 10.11.2012. godine, izvoditi građevinski radovi na rekonstrukciji kolovoza u cilju formiranja kružnog toka saobraćaja na lokaciji Skver sa pripadajućim ulaznim i izlaznim saobraćajnicama u Tuzli.

skver tuzlaU toku izvodjenja radova saobraćaj će u potpunosti biti obustavljen u ulicama : Džafer mahala, Hendek, ulica Gradska, Atik mahala i dio ulice Kulina bana.

Saobraćaj će se na ovom lokalitetu, radi pristupa Univerzitetskom kliničkom centru Gradina, u I fazi radova, odvijati ulicama 6. bosanske brigade, Kojšino i Džindić mahala.

Ujedno obavještavamo građane da će, radi pristupa parkinzima u centralnoj gradskoj zoni, u ovom periodu biti otvoren za saobraćaj dio Sjeverne gradske saobraćajnice (ulica Kulina bana) od raskrnice Tenis do raskrnice sa ulicom Patriotske lige sa dvosmjernim režimom saobraćaja.

Mole se građani, učesnici u saobraćaju, da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, a po mogućnosti u periodu izvođenja radova koriste alternativne putne pravce.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: