Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

U organizaciji školice sporta ‘Delfin’ održana prva Mini Olimpijada u Tuzli (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

U nedjelju, 04. juna 2017. godine, školica sporta Delfin Tuzla, organizovala je po prvi put takmičenje ovakvog tipa na našim prostorima. Na Mini olimpijadi učestvovlao je oko 250 takmičara iz Doboja, Teslića, Ugljevika i Tuzle.

TTC Telex je bio mali da primi publiku koja je prisustvovala na ovom takmičenju. Sportski prijatelji iz gradova učesnika su imali samo riječi hvale za doček, organizaciju i takmičenje koje je proteklo u najboljem raspoloženju.

Nakon mini olimpijade, upriličeni su prigodni pokloni za sve učesnike koje je obezbjedila Atlantic grupa, a iz Školice sporta Delfin, ističu da će Olimpijada postati tradicionalna i već naredne godine uz podršku Grada Tuzla biti još masovnija, te najvjerovatnije održana na Stadionu Tušanj.

  • – Organizacija prve Mini Olimpijade u našem gradu protekla je prema očekivanjima. Izvrsne atmosfere, smijeha i zabave, nije nedostajalo, a upravo to je i razlog zbog čega će Mini Olimpijada postati tradicionalna i već naredne godine još masovnija. Hvala svim učesnicima što su se odazvali pozivu, roditeljima koji su finansijski ali i volonterski pomogli realizaciju a naročito sponzorima koji su vjerovali u ideju ove lijepe priče, ističu iz Školice sporta “Delfin”.

     “Za zdravo odrastanje Vaše djece” – Školica sporta Delfin.

    Veliku galeriju fotografija pogledajte OVDJE

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje