Ponedjeljak, 17. Decembar 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

U naselju Slatina prodaje se ili izdaje višenamjenski poslovni prostor na atraktivnom mjestu (FOTO)

Prodaje se ili izdaje u zakup poslovni prostor veličine 70 kvadratnih metara na atraktivnoj lokaciji u naselju Slatina…

Poslovni prostor pogodan za više namjena renoviran je posjeduje el. priključak, priključak za vodu sa vodomjerom, i podne keramičke pločice.

Prostor je sa visokom stropovima visine 5 metara tako da postoji mogućnost izgradnje galeriji što bi po potrebi moglo da obesbijedi dodatnih 50-ak kvadratnih metara prostora.

Poslovni prostor ima jedan sanitarni čvor i dva ulaza. Jedan ulaz nalazi se sa prednje strane, a drugi sa zadnje strane i pogodan je za unos robe potrebne za poslovanje.

Također, sistem daljinskog grijanja spojen je preko kalorimetra (mjerač potrošnje grijanja) tako da je cijena tekućih troškova zimi znatno niža u odnosu na cijenu zajedničkog očitavanja potrošnje istih.

Zbog atraktivne lokacije na kojoj se nalazi poslovni prostor moguće je koristiti za više namjena odnosno djelatnosti kao što su trgovačke, firizersko-kozmetičke, stomatološke ili privatnu ljekarska praksa.

Prostor je pogodan također i za mesnicu, pekaru, poslovicu ili sjedište firme, turističku agenciju, osiguranje i slično…

Sve zainteresovane osobe više dodatnih informacija mogu dobiti na broj telefona: 062 558 041.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje