Srijeda, 20. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

U Cinestar kina je stigla superheroina Wonder woman 1984!

Preuzmite sliku

Najiščekivaniji film sezone pretpremijerno od danas pogledajte u CineStar kinima!

Nakon višemjesečnog čekanja, jedan od najvećih blockbustera svih vremena napokon stiže u kina, a sve ljubitelje DC-a obradovat će i činjenica da ga mogu pogledati u vrhunskim formatima u CineStaru: 4DX, RealD 3D i eXtreme dvorani, a u novootvorenom CineStaru Sarajevo poseban doživljaj filmu dat će premium lounge, royal beds, love box ilivip relaxsjedišta.

 • Fantastična Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC kino hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film sa najvećom zaradom u historiji koji je režirala žena. I ovaj je nastavak režirala izvrsna Patty Jenkins.

  Za razliku od prvog filma čija je radnja smještena u vrijeme Prvog svjetskog rata, nastavak priče o Diani Prince smješten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog vijeka. Radi se o potpuno novom utjelovljenju Wonder Woman.

  Zanimljivost sa snimanja je da su žene na setu morale savladati poligon sa preprekama, pokazati svoje gimnastičke vještine i proći plivački ispit kako bi postale Amazonke u Wonder Woman 1984.

 • Među takmičarima u triatlonu tokom Amazonskih igara koje vidimo tokom uvodne scene filma su Doutzen Kroes,Brontë Lavine, Dayna Grant, Jessie Graff, Miranda Chambers, Jade Johnson, Moe Sasegbon, Briony Scarlet i Gwendolyn Osborne. Na amazonskom stadionu su atletičarke Christiaan Schodel (akrobacije u zraku), Scarlet (plivanje), Jenny Pacey (plivanje), Saskia Neville (trčanje po zidu, salto unazad), Donna Forbes (parkour), Katie McDonnell (parkour) i Hayley Warnes (jahačica).

 • Wonder Woman nije samo još jedan film o superheroini, to je film koji donosi radnju u kojoj je ova superjunakinja tretirana sa dostojanstvom, poštovanjem i na način koji zaslužuje. Možemo stoga reći da se radi o zaista pravom filmu koji osnažuje žene!

  Sa režiserkom Patty Jenkins i Gal Gadot u naslovnoj ulozi, u filmu ćemo gledati i Chrisa Pinea, Kristen Wiig kao Cheetah, Pedra Pascala, Robin Wright i Connie Nielsen.

  Ulaznice za film Wonder Woman 1984 su već danas u prodaji na blagajnama kina ili online na bit.ly/WonderWoman_BIH, a film možete pogledati u CineStar kinima u najprestižnijim formatima pretpremijerno od srijede, 23. decembra ili redovno na programu od 24. decembra. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,