Subota, 23. Septembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

U centru Tuzle počinje 7. Džumbus Festival

Preuzmite sliku

Na već poznatoj lokaciji, u Zlatarskoj ulici, u centru Tuzle, u subotu 18. juna počinje sedmi po redu Džumbus Festival (www.fb.com/dzumbusfestival).

Ovo ljeto Džumbus ekipa zajedno sa Udruženjem Tuzla Live, odlučili su ljeto započeti malo ranije, kako bi nadoknadili sve propušteno i ograničeno od prošle godine.

S obzirom na to, Graveyard Shift, poznati dvojac DJ Ekko & OG Flocc, u subotu 18.6.2022.u 19 sati će imati zadatak da sve posjetitelje, muzikom podignu na noge. Sve to u “All White” dress code night verziji !!! http://bit.ly/DzF7_Didz1

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tuzla Live Association (@tuzlalive)

Svake godine, pa i ove, Džumbus Festival otvara vrata mladim umjetnicima da predstave svoj kreativni rad: muzika, teatar, fotografije, slikanje, performansi, ples, sport … i bilo koji drugi sadržaj koji smatrate zanimljivim. Prijave možete slati na email adresu info@tuzlalive.org.

Što se tiče subotnjeg dvojca, za one koji ne znaju, DJ Ekko – producent, performer predstavlja svoj rad gdje dominiraju stilovi poput Trap, Bass, RnB, Throwback, Pop, Hip Hop, Twerk & ofc Dancehall, a uvijek ubaci i poneka iznenađenja! Odlika seta jeste svestranost što ne daje prostora dosadi i garantuje dobar provod i zabavu.

DJ OG Flocc se bavi produkcijom više nego performansom te nije učestao sa DJ nastupima što znači da će ovo biti rijetka prilika da prisustvujete njegovom Hip Hop & Rap setu, u šta smo se uvjerili na 6.Džumbus Festivalu.

Ovi mladi producenti i DJ performeri će predstaviti svoje umijeće u višesatnoj predstavi kroz zvuke Drumm and Bass, Trap, Techno i Trance elektronske muzike kao i throwback hitovima 2000tih iz RnB, Hip Hop i Pop kulture.

Sigurni smo da zaslužuju vašu pažnju i podršku.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje