Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Partnerstva i prijatelji: Tuzlanski i Ja! (FOTO)

tuzlanski-cola
Preuzmite sliku

Jedan grad, jedna ideja, jedan portal – Jer čaršija zna zašto!

tuzlanski-cola

Jedno od osnovnih, glavnih i zlatnih pravila: Koliko god truda i sredstava uložili u Vaš web portal, ukoliko ga niko ne vidi kao i da ne postoji. Dakle, bitan je sadržaj, efikasan način animiranja vaših čitatelja kao i konstantna interaktivnost sa istim.

tuzlanski-cerada

Upravo stranicom Tuzlanski.ba željeli smo nastaviti put koji smo započeli Facebook fan stranicom. Cilj je ostao isti: “Da se na jednom mjestu skupi što više mladih i urbanih ljudi, neopterećenih politikom, crnom hronikom i žutom štampom”, ali i namjera postići zapaženu čitanost isključivo zanimljivim autorskim člancima kao i kvalitetnom selekcijom drugih vijesti.

caffe-sloboda

Partnerstva koja su iza šestomjesečnog rada su: Generalni medijski pokrovitelji koncerta “Tuzlanskih tamburaša”, “Brdoloma 6” “Disco Bašča – Caffe Sloboda”, Medijski partneri “Koncert Zdravko Čolić”, “TFF – Tuzla film festival”, “Oktobarfest – Festival piva”, Coca-Cola, Club VIVA, potpisan dugoročni ugovor sa putnom agencijom Sol azur i Buena vista, uspostavljeno partnerstvo sa NomasVello BiH, Webizrada.org, Body Control BiH, Media Market, kao i niz drugih, te partnerstva sa web portalima reprezentacija.ba, infobar.ba. Realizovane humanitarne akcije “Kafa za Muhameda”, “Pomoć za Mustafu Delibegovića”, “Pomoć Azilu” kao i brojne druge…  

mimi-tuzlanski-dubai

Do sada navedeni parametri u skorijoj budućnosti bit će ključni razlog proširivanja kapaciteta web portala kao i realizacije brojnih projekata koji su u pripremi. Ukoliko želite svojim doprinosom poboljšati naš rad to možete učiniti putem maila: tuzlanski.ba@gmail.com.

 

{igallery id=”2214” cid=”217” pid=”1” type=”classic” children=”1” showmenu=”1” tags=”” limit=”20”}

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: