Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlanska ljubavna priča na vrhu Čvrsnice: Magične fotografije mladenaca na nadmorskoj visini od 2000 metara

Preuzmite sliku

O sugrađaninu fotografu Vladanu Gavriću Tuzlanski.ba pisao je i ranije. Ovaj put njegov Vlasta Weddings tim nagrađuje nas sa nesvakidašnjim fotografijama mladenaca na nadmorskoj visini od 2000 metara planine Čvrsnice. Fotografisanje je trajalo dva dana, a noć su proveli u planinskom domu Vilinac.

Obzirom da su i mladenci i fotograf iz grada soli, ova ljubavna priča s pravom može ponijeti prefiks tuzlanske.

– Moja velika ljubav prema prirodi i planinarenju je glavni razlog rađanja želje fotografisanja mladenaca baš na ovoj lokaciji. Željko i Alma su dijelili moju ljubav prema planinarenju i bio sam jako sretan kada su pristali na prijedlog da njihovo vjenčano fotografisanje napravimo upravo na Čvrsnici. U petak su se vjenčali, a već u subotu smo bili na putu. Prvi dio fotografisanja smo obavili u zalazak sunca, odspavali nekoliko sati u planinskom domu i u 4 ujutro sa lampama krenuli na uspon prema Hajdučkim vratima gdje smo dočekali izlazak sunca. S obzirom na to da većinu vjenčanja fotografisemo van zemlje posebno sam sretan kad na ovakav način možemo promovisati i ljepote naše Bosne i Hercegovine, za Tuzlanski.ba kaže Vladan.

Poduhvat je bio naporan i zahtjevan ali i poput svega drugog što radimo u životu gdje se uloži vrijeme i trud rezultati moraju biti posebni, sve detalje ovog iskustva možete pogledati i na instagram profilu Vlasta Weddings.(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje