Srijeda, 12. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla Wine Fest opravdao očekivanja: Umrežavanje, znanje, iskustvo i kvalitet na jednom mjestu

Preuzmite sliku

Tuzla Wine Fest koji je okupio 35 vinarija iz BiH i regiona uspješno je završen, a ostavio je pečat organizacije na svjetskom nivou. Potvrđuju to i reakcije posjetitelja koji su sa ovog događaja ponijeli nezaboravno čulno iskustvo. 

”Posjetitelji su izrazili oduševljenje organizacijom festivala vina pod službenim nazivom “Tuzla Wine Fest” u hotelu Salis ističući da su njihova očekivanja više nego ispunjena. Sve je prošlo izvanredno, a pozitivni utisci potvrđuju da je festival bio pravo osvježenje i inspiracija za sve prisutne ljubitelje vina”, kazao je Antonio Antić, jedan od organizatora.

Vezano | Za nezaboravno čulno iskustvo: Na ovogodišnjem Tuzla Wine Festu 35 vinarija iz BiH i regije 

Primarni cilj ove manifestacije je umrežavanje i davanje prilike domaćim i regionalnim proizvođačima iz reda vinske industrije da svoje proizvode predstave i u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

”Posebno nas raduje što su vinari i izlagači s različitih teritorija regije izrazili zadovoljstvo i dali pozitivne komentare. To potvrđuje da je naš festival vina postao mjesto okupljanja i promocije kvalitetnih proizvoda iz različitih krajeva. Ovaj široki interes dodatno nas motivira da nastavimo s organizacijom događaja i unapređujemo ga iz godine u godinu”, ističe Antić.

Veliki broj posjetitelja pokazao je koliko su događaji poput ovih cijenjeni i potrebni Tuzli jer nude raznolikost, umrežavanje, kvalitet i iskustvo. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,