Subota, 13. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: U nedjelju osmi po redu “KiDz Halloween” u Centralnom gradskom parku

Preuzmite sliku

Caffe bar “Urban BeaTZ” će u nedjelju 30. oktobra od 13:00 sati organizovati osmi po redu “KiDz Halloween” u Centralnom gradskom parku.

Prema riječima vlasnice Urban BeaTZ-a, Merime Džubur Grbić, ovo im je jedan od najdražih party-ja kojeg organizuju u toku godine.

“Uvijek se na ovoj zabavi okupi blizu 150 djece. Zaista budemo pozitivno iznenađeni velikim odzivom. Svi dođu maskirani i potrude se danima prije zabave da budu što kreativniji u osmišljavanju kostima i maski. Roditelji se druže uz kafu dok se djeca igraju, idealna kombinacija. Sve u svemu bude to jedan predivan porodični dan u prirodnom okruženju. Ovog puta spremili smo i jedno veliko iznenađenje, da sada ne otkrivam koje. Neka to ostane mala tajna” – kazala je Džubur Grbić.

  • U nedjelju se očekuje lijepo i sunčano vrijeme što će upotpuniti ovaj party za djecu koja će imati priliku da se uz muziku, gickalice, slatkiše i sokove druže sa svojim vršnjacima i ponosno prezentiraju maske i kostime koje su pripremili za “KiDz Halloween”.

    Caffe bar “Urban BeaTZ” poziva roditelje da sunčanu nedjelju iskoriste i mališane dovedu na ovu već sada tradicionalnu zabavu u Centralnom gradskom parku. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,