Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: U autopraonici ‘Serhat’ možete izvršiti pranje i dezinfekciju vašeg automobila

Preuzmite sliku

Praonica autmobila ‘Serhat‘ u sklopu koje se nalazi i vulkanizerska radnja kod mosta ‘Kipovi’ u Tuzli nudi najkompletniju uslugu pranja i održavanja vaših vozila, a novost je zbog novonastale situacije zbog širenja pandemije korona virusa i dezinfekcija kompletnog automobila.

Iz autopraonice ‘Serhat’ poručuju da se pranje i održavanje vozila vrši visokokvalitetnim sredstvima za pranje vaših limenih ljubimaca kao i sredstvima za dezinfekciju.

  • ‘Nakon pranja automobila omogućili smo i uslugu kompletne dezinfekcije unutrašnjosti vaših automobila. Unutrašnjost automobila dezinfikujemo sredstvom ‘ASEPSOM’ dok završna faza podrazumijeva dezinfeckiju podnica vozila sredstvom na bazi hlora. Bez obaveze pranja automobila, građani mogu doći do naše autopraonice i besplatno uraditi dezinfekciju automobila, jer je zdravlje svih nas sada najvažnije’ – kazali su iz autopraonice ‘Serhat’ koja se nalazi kod mosta ‘Kipovi’ u Tuzli.

    Osim unutrašnjeg i vanjskog čišćenja i pranja vozila u ponudi je i pranje motora. Radno vrijeme autopraonice ‘Serhat’ je svaki dan u periodu od 8:00 do 18:00 sati.

    Sve dodatne informacije građani mogu dobiti putem Facebook stranice. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje