Četvrtak, 13. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Tuzla: Svečano otvoren Telemach korisnički centar (FOTO/VIDEO)

Svečanim otvaranjem Korisničkog centra u Tuzli, kompanija Telemach nastavila je realizaciju plana širenja svojih savremenih i inovativnih prodajnih mjesta u BiH. Telemach korisnički centar u Tuzli je 24. poslovnica Telemach kompanije, a nalazi se na adresi Stupine, Lamela C1.

Podršku ovom događaju pružile su lokalne vlasti, između ostalih i Jozo Nišandžić, predsjednik Gradskog vijeća Tuzla, koji je sa Kenanom Đonkom CMO Telemach kompanije i Dragom Jurićem direktorom BHB Cable TV d.o.o. i poslovne jedinice Telemach Tuzla, presjekao svečanu vrpcu i na taj način otvorio Korisnički centar.

Od ovog trenutka građani Tuzle imaju priliku upoznati se više sa najkvalitetnijim telekomunikacijskim uslugama u BiH. Novi korisnički centar u Tuzli je dokaz da želimo da razvijamo kvalitetan i dugoročan odnos sa našim korisnicima u Tuzli, te da im i na ovaj način pružamo informacije o uslugama Telemach-a koje danas predstavljaju sastavni dio modernih globalnih komunikacija. Radujemo se činjenici da kroz investicije u izgradnju naše mreže u Tuzli sve više i građana Tuzle može da koristi naše napredne usluge kao što su Duo i Trio grande paketi, UniFi mreža, D3GO, Unifon, Tv unazad, KlubZona, i druge, sad već veoma popularne usluge u dijelovima BiH u kojima Telemach od ranije pruža svoje usluge“ – kazao je Kenan Đonko, CMO kompanije Telemach.

Društveno odgovorna kompanija Telemach ovom prilikom donirala je svoje usluge, kao i LCD televizor Osnovnoj školi „Bukinje“ iz Tuzle, čiji su učenici prvog razreda prisustvovali otvorenju Telemach korisničkog centra, ali i sudjelovali u programu svečanog otvorenja, jer su puštanjem balona ozvaničili otvaranje Telemach centra za posjetitelje.

Telemach ulaže i pomaže razvoj lokalne zajednice. Kompanija smo koja brine o svojim građanima i koja pokušava poboljšati uslove življenja u sredinama gdje smo prisutni. Zadovoljstvo nam je bilo pomoći i Osnovnoj školi „Bukinje“ iz Tuzle donacijom, jer smo na ovaj način direktno pomogli obrazovanje mladih” – kazao je Drago Jurić, direktor BHB Cable TV d.o.o. i poslovne jedinice Telemach Tuzla.

Kompanija Telemach je za prvih 100 korisnika koji se pretplate na neke od Telemach usluga, osigurala benefit u vidu 6 mjeseci besplatan HD paket, a sve prisutne zvanice obradovala je i prigodnim poklonima. Za tri najsretnija korisnika osigurala je i specijalne nagrade – tablete.

Otvaranjem novog Telemach centra u Tuzli postojeći i novi korisnici Telemach usluga od sada na jednom mjestu mogu izmiriti svoje račune, informisati se o najpovoljnijim telekomunikacijskim uslugama u BiH, saznati više o benefitima koji ih sljeduju prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa, a uz to imaju mogućnost i direktno testirati savremene servise na prezentacijskim pultovima.

Radno vrijeme korisničkog centra kompanije Telemach u Tuzli je od 08:00 do 16:30 radnim danima, te subotom od 09:00h do 14:00, navodi se u saopćenju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,