Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Policija radi na pronalasku mladića koji je drskim ponašanjem uznemirio građane

Preuzmite sliku

Sinoć iza ponoći na Sonom trgu u Tuzli zabilježen je prizor koji je razljutio građane Tuzle i alarmirao službenike Uprave policije.

Naime, maldić na čijoj identifikaciji rade službenici Uprave policije MUP-a TK PS Centar sinoć je nešto iza ponoći drskim ponašanjem izazvao negodovanje građana.

Mladić se popeo na fontanu koja je inače poklon grada Ravene našem gradu i kako za Tuzlanski.ba tvrde očevici vršio fiziološku potrebu dok ga je prijatelj fotografisao, čime je narušio javni red i mir te drskim ponašanjem izazvao negodovanje građana.

 • Prizor zabilježen na Sonom trgu od jutros na društvenim mrežama izazvao je broje reakcije građana koji su ogorčeni ovim necivilizacijskim činom.

  Glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK, Amra Kapidžić za Tuzlanski.ba kazala kako službenici policije vrše sve potrebne radnje kako bi identifikovali mladića sa fotografije i postupili shodno važećim Zakonima.

  Od brojnih reakcija i komentara na društvenim mrežama izdvojamo dio kritičkog osvrta u kojem se navodi:

  “Iskreno se nadam, da ćeš jednoga dana izrasti u zdravog i pametnog čovjeka, i da ćeš živjeti dugo i uspješno u ovom gradu. I da ćeš kada budeš šetao djecu, pa unuke, Sonim trgom, svaki puta osjetiti neviđeni stid zbog ovoga što si sinoć učinio. Stid! Valjda ćeš jednoga dana naučiti šta je to. Iskreno sumnjam, ali, nadam se…” navodi se.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,