Subota, 2. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Novootvoreni savremeni salon keramike ‘M-Cer Design’ zadovoljit će i najzahtjevnije kupce

Preuzmite sliku

Bilo da razmišljate kako urediti svoje kupatilo ili krećete sa njegovom kompletnom adaptacijom od danas u Tuzli ‘M-Cer Design’ je adresa gdje možete otkloniti sve vaše nedoumice i dileme.

Osim toga u novootvorenom savremenom salonu keramike i sanitarija koji se prostire na 280 kvadratnih metara kupci mogu pronaći veliki izbor keramičkih pločica, granitne keramike, kupatilskog namještaja, tuš kabina, kada, baterija i ostale kupatilske opreme renomiranih svjetskih proizvođača.

  • Stručno i ljubazno osoblje salona keramike ‘M-Cer Design‘ na adresi Goste Lazarevića br.1 u naselju Slavinovići će se pobrinuti da za sebe i vaš životni prostor odaberete vrhunske proizvode uz povoljne cijene.

  • “Zadovoljstvo nam je građanima predstaviti naš novootovreni salon keramike u kojem u ponudi imamo asortiman najboljih svjetskih proizvođača. Uvidjeli smo da je Tuzli kao gradu nedostajao jedan ovako moderan salon keramike i sanitarija gdje će im biti ponuđen zaista raznolik asortiman proizvoda što uključuje novitete koji se pojave na tržištu. Primjerice, tu su raznoliki formati keramičkih pločica za višestruke namjene” – kazao nam je Mirza Halilović vlasnik salona keramike koji smo posjetili danas.

  • Ono što ‘M-Cer Design izdvaja u odnosu na ostale osim moderno uređenog enterijera jeste i ponuda usluge demontaže odnosno montaže kupatilske opreme ili postavljanje keramičkih pločica.

  • “Ljudi danas imaju sve manje vremena, a na dobrog i provjerenog majstora se dugo čeka tako da smo odlučili da naš time čine i keramičari odnosno vodoinstalateri. Sve s ciljem da kupcima pružimo vrhunsku uslugu kakva im je potrebna” – naglasio je Halilović i dodao da su kupcima na raspolaganju za svaki savjet kada je u pitanju izbor keramike ili odabir sanitarija za kupatilo.

  • Jedinstvenu ponudu salona keramike i sanitarija ‘M-Cer Design pokušat ćemo vam približiti kroz fotografije u našoj galeriji.

    Toplo preporučujemo da posjetite salon svaki danom osim nedjelje u terminu od 08 do 17 sati i sami se uvjerite u nešto novo i drugačije što vam imaju za ponuditi. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje