Petak, 25. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Tuzla: Nagrada od 5.000 KM za pronalazak ukradenog Audija A6 (FOTO)

Redakciji portala Tuzlanski.ba javio se Salih.K kojem je prije tri sedmice ukradeno putničko motorno vozilo “Audi A6”. Obzirom da još uvijek od strane službenika MUP-a TK nije dobio nikakve povratne informacije u vezi krađe njegovog automobila naš sugrađanin odlučio je ponuditi vrijednu novčanu nagradu za pronalazak vozila u ispravnom stanju.

Pismo čitatelja portala Tuzlanski.ba u nastvaku prenosimo u cjelosti:

Obraćam vam se sa molbom da na vašem portalu objavite ovu vijest. Naime, dana 25.11.2016 godine na parkingu ispred stadiona Tušanj uz sjevernu magistralu, ulica Rudarska, ukraden mi je automobil Audi A6 modificirani model „facelift“ limuzina 2009-to godište, sive boje, br. tablica J26-K-079. Čekao sam evo tri sedmice da se nešto desi, da policija pronađe nešto ili da mi se jave lopovi, međutim, niko ništa. Koliko se možemo pouzdati u policiju, najbolje svjedoči skorašnji pokušaj ubistva pred policijom na benzinskog pumpi Hifa na Stupinama. Iz tog razloga se javljam vama da na ovaj način pomognete meni ali i drugim građanima koji bi se mogli naći u sličnoj situaciji. Zamolio bih sve one koji znaju bilo šta o ovom događaju da mi jave na mobitel broj 061/158-959. Možda je neko primjetio na svom parkingu ovo vozilo i slično. Vrijednost vozila je oko 30.000 KM. Nažalost, automobil nije posjedovao nikakvo osiguranje, niti kasko niti mehaničko. Apelovao bih svim građanima koju su u mogućnosti da osiguraju svoje vozilo nekakvim osiguranjem kako bi se na taj način barem malo zaštitili od auto-mafije i kriminala koji u Tuzli cvjeta iz dana u dan. Za pronalazak vozila u ispravnom stanju nudim nagradu od 5.000 KM.

Opis vozila: Vjerujem da su na mom automobilu vec promjenili i tablice i detalje izgleda, ali bih zamolio sve one koji imaju bilo kakvu informaciju da mi se jave. Vozilo je imalo natpis „Kramar“ sa donjih bočnih strana, kao i malo oštećen zadnji branik. Nema led diode naprijed, samo pozadi. Sive je boje sa motorom 2.0 dizel, manuelni mjenjač. Imao je crna kožna sjedišta i veliki ekran u enterijeru. Na vozilu su primjentna blaga udubljenja od leda. Imao je identične felge 16” petokrake i zimske gume kao primjer na slici. Nema folija na sebi, navodi se u e-mail poruci koja je pristigla na našu adresu. (Tuzlanski.ba)

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,