Četvrtak, 23. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Poluvrijeme utakmice na Tušnju proteklo u fotografisanju simpatičnih mladenaca (FOTO)

Preuzmite sliku

Poluvrijeme današnje utakmice između Slobode i Metalegea iz Jajca jedan mladi bračni par iskoristio je za photoshooting na terenu stadiona Tušanj.

Mladoženji Almiru Mediću nekadašnjem golmanu, a danas vjernom navijaču Slobode ni dan kada je izrekao sudbonosno “DA”  nije mogao proći bez voljenog kluba.

Naime, Almir i njegova izabranica Enisa Srabović sada već Medić pazu na susretu Slobode i Metalegea iskoristili su kako bi na centru igrališta pozirali pred objektivom fotografa Daria Matića koji je vješto pravio slike za uspomenu na dan njihovog vjenčanja.

Almir je za kraj dopustio svojoj dragoj da mu postigne pogodak sa bijele tačke što je izazvalo simpatije i ovacije kod publike na Tušnju koja je mladence pozdravila aplauzom.

Kao neizostavan dekor tokom fotografisanja našao i se i šal FK Sloboda sa kojim je mlada rado pozirala. Razloga više za sreću mladoženja je imao kada je saznao da je njegova Sloboda ostvarila važnu pobjedu u današnjoj utakmici.

Mladencima želimo dug, sretan i uspješan brak, a fudbalerima Slobode plasman u Ligu za prvaka Bosne i Hercegovine. (Tuzlanski.ba)
Mladenci na poluvremenu utakmice FK Sloboda… by mediabh

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,