Nedjelja, 11. Aprila 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Manifestacija “Zimski grad” u potpunosti opravdala očekivanja građana i posjetitelja grada (FOTO | VIDEO)

Preuzmite sliku

Manifestacija ˝Zimski grad˝ koja se održava u Tuzli na Trgu slobode u potpunosti je opravdala očekivanja građana i posjetitelja grada.

Podsjetimo, postavka “Zimski grad” traje mjesec dana, a završava 7. januara 2019. godine. Zimske kućice sa bogatom gastronomskom ponudom uz kuhano vino iz najboljih podruma aromatizirano i bez arome svake večeri privukle su brojne brojne posjetioce.

Posebno veliki odziv bio je na nastupima Goce Tržan, Amela Ćurića i Al Dina koji su uprkos hladnom vremenu do maksimuma zagrijali atmosferu u Zimskom gradu na Trgu slobode gdje je u prazničnoj atmosferi uživalo više hiljada osoba.

Osim Goce Tržan, Amela Ćurića i Al Dina i mnogi drugi brojni muzičari su nastupili u okviru manifestacije “Zimski grad” pa je tako publika imala priliku da uživo posluša Jasmina Stavrosa, rok bend “Infuzija” iz Bratunca, koji čine otac i dva sina, zatim “E-Not Band” iz Tuzle, grupu Retro, TNT Band, Big Brothers Band…


Ukoliko još niste posjetili ovu manifestaciju na kojoj vlada zaista predivna porodična atmosfera imate priliku to učiniti sve do 7. januara.

Sigurni smo da ćete u posavljenim zimskim kućicama pronaći nešto zanimljivo od sadržaja za sebe i svoje najmilije.

Zimski grad organiziraju Magic Factory, Life style, Venus Amica u saradnji sa Gradom Tuzla. Sve informacije vezano za dešavanja okviru događaja “Zimski grad” možete pratiti putem zvanične Facebook stranice. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,