Nedjelja, 13. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Jedinstveni kozmetički salon koji ima posebnu priču i vrijednost (FOTO)

Preuzmite sliku

Kozmetički salon „London“ nalazi se na ulazu u naselje Dragodol. U najkraćim crtama za ovaj salon ljepote se može reći da je uistinu jedinstven i drugačiji od drugih. Njegova posebnost vidljiva je po svim pažljivo osmišljenim i kreiranim detaljima koji čine jedinstveno savršen i umirujući ambijent.

Glavni „krivac“ za uređenje enterijera je Dalibor Peršić, košarkaški reprezentativac koji ruši stereotipe. Prilikom prošlogodišnje izložbe slika, crteža i redizajniranog namještaja u tuzlanskom Ateljeu “Ismet Mujezinović”, istakao je da ga slikarstvo, dizajn enterijera i fotografija kao i svaki vid umjetnosti ispunjavaju u potpunosti. Upravo kozmetički salon „London“ dobio je vrijedan pečat Daliborovih ideja:

–       Zadovoljstvo je bilo raditi i surađivati na uređenju salona, kada imate odlične partnere sa druge strane koji razumiju vaše zamisli a uz to vam i pomognu oko realizacije, onda nije teško postići željeni efekat, istakao je Peršić, umjetnik na terenu ali i van njega.

 • kozmeticki-salon-london-tuzla
 • Svoje zadovoljstvo urađenim poslom nije krila ni vlasnica salona Majda Fočić:

  –       Prvobitna želja da salon bude drugačiji i da ima neku svoju posebnu priču se ostvarila. Zahvaljujući Daliboru, ali i pojedinim idejama moje mame ambijent je u potpunosti atipičan, a obzirom da smo pojedine dijelove namještaja restaurirali za nas je ujedno poseban i jedinstven. Iskreno se nadam da će i sve naše klijentice biti zadovoljne mjestom na kojem će ubuduće biti u potpunosti njegovane. Zahvalila bi se svim dosadašnjim majstorima koji su na mene nesebično prenijeli bogato znanje iz oblasti njegovanja ruku, nogu, manikure, pedikure, depilacije, ističe vlasnica salona, te dodaje:

  –       Njegovane ruke i lijepo uređeni nokti su odraz ljepote i urednosti svake žene. Manikurom se uređuje, oblikuje i uljepšava izgled noktiju, prema željama stranke, a koža ruku se hidratizira i omekšava. Noge i stopala su najoperećeniji dijelovi našega tijela. Koža na stopalima stari brže od kože ostalih dijelova tijela jer je podvrgnuta brojnim vanjskim utjecajima kao što su odjeća, obuća itd. Kompletna njega stopala i nogu kao i proces pedikure koju pružamo u našem salonu, učiniti će vaš korak lakšim a noge ljepšim. Pored navedenog vršimo i usluge kompletne depilacije ili određenih dijelova tijela…

  Jedinstven ambijent, profesionalno i ljubazno osoblje kao i činjenica da će se prilikom tretmana koristiti visoko kvalitetni proizvodi s velikim udjelom aktivnih sastojaka koji su na granici između medicinskog proizvoda i kozmetičkog preparata dovoljan su razlog da posjetite Kozmetički salon „London“ koji se nalazi na ulazu u naselje Dragodol. Radno vrijeme salona od 09:00 do 17:00 sati, nedjelja i praznici neradni. Kontakt telefon za rezervacije: 061 694 414.

 • salon-kozmeticki-london34
 • (Marketing | Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje