Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla dobija moderni i savremeni hotel za studentice (FOTO)

Preuzmite sliku

U gradu Tuzla, tačnije  naselje Irac  u toku je izgradnja prvog studentskog hotela za pripadnice ljepšeg pola. ”Studentski hotel Dorrah” predstavljen je kao hotel visokog standarda za studentice. Radi se o višemilionskoj investiciji čiji je investitor iz Kuvajta.

 • studentski-hotel-dorrah-tuzla6
 • U toku su završni radovi, a objekat će svečano biti otvoren polovinom septembra.

  Prve stanare primit će već od sredine septembra mjeseca, prije početka nove akademske 2015/16 godine.

  Studentski hotel  će studenticama pružiti najsavremenije i najkvalitetnije usluge uz povoljne cijene.

  Važno je naglasiti da studentski hotel predstavlja dom za studentice ali sa hotelskom uslugom. Posebno je značajno da će u ovom objektu biti otvorena nova  radna mjesta što je od izuzetne važnosti za grad Tuzlu .

  Studentski hotel Dorrah će raspolagati sa najsavremenijom opremom i kapacitetom od 58 dvokrevetnih soba. Sve sobe će sadržavati udobne krevete za miran san , vlastite kupaonice sa tušem, pojedinačni radni prostor za učenje, internet  i wi-fi, grijanje, klimu  kao i najsavremeniji sistem zaštite. Pored navedenog, neki od pratećih dodatnih sadržaja koji će upotpuniti kvalitet studentskog života su: restoran, biblioteka, informatička sala, vešeraj, fitness sala, frizerski salon, mesdžid .

  Misija studentskog hotela  Dorrah jeste plasman usluga studenticama na visokom nivou uz povoljne cijene a sve to u cilju unaprijeđenja njihovog akademskog života. (Tuzlanski.ba)

   

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje