Petak, 10. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Tuzla dobija Centar za ples i rekreaciju: Vrijedne nagrade na dan otvaranja

U ponedjeljak, 2. septembra 2019. godine u Tuzli će biti otvoren Centar za ples i rekreaciju, čije se prostorije nalaze u JU Centar za kulturu (bivši Dom mladih).

– Svi koji dođu moći će besplatno isprobati sve naše programe i na taj način odlučiti koji je najbolji vid zabave i rekreacije za njih. Naravno, tu će biti i naša ekipa za sva pitanja koja budu imali, a naši polaznici različitih programa da pokažu jednu realnu sliku kako sve izgleda na našem treningu. Atmosferu i energiju ćemo tako najlakše predstaviti. Za svečano otvorenje bit će vam potrebne isključivo čiste patike. Dobro raspoloženje, zanimljivi programi i piće za osvježenje će čekati na Vas – kazali su iz Centra za ples i rekreaciju.

Mnoštvo različitih programa je zastupljeno u ovom Centru i potpuno su prilagođeni svim uzrastima.

– Plesno-sportske aktivnosti namjenjene su predškolskom uzrastu, učenicima, studentima, zaposlenim osobama… Zatim su tu sadržaji namjenjeni isključivo ženskoj populaciji, osobama za posebnim potrebama te osobama treće starosne dobi – dodali su iz Centra.

Organizatori otvaranja za sve posjetitelje pripremaju i nagradne igre.

– Nakon što odlučite postati član Centra za ples i rekreacije, učestvujete i u dvije vrijedne nagradne igre. Nagrade su putovanje za dvoje i kvalitetan bicikl – kazali su.

Svečano otvorenje nesvakidašnjeg ovog mjesta za rekreaciju, ples i zabavu je u ponedjeljak od 17:00 do 21:00 sat. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje