Petak, 3. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Besplatna obuka iz vizuelnih komunikacija za nezaposlene žene

Preuzmite sliku

Besplatna obuka iz vizuelnih komunikacija za nezaposlene žene: Obučite se za aktuelna zanimanja u oblasti vizuelnih komunikacija u skladu sa potrebama tržišta i kreirajte originalan i intearaktivan sadržaj za brendove!

Udruženje Edukacijski centar „Nahla“ Tuzla, u okviru projekta Skills4Digital, kojeg podržava Vlada Švicarske, raspisuje poziv za upis polaznica na besplatnu obuku za vizuelne komunikacije (fotografija i video za korporativne svrhe).

Vizuelna komunikacija je komunikacija putem vizuelnih pomagala koja se koriste za širenje poruka, ideja i informacija široj publici koristeći dizajn, video i fotografiju. Eksperti vizuelnih komunikacija svoju kreativnost i talenat pretvaraju u vizuelne forme koje imaju i umjetničku vrijednost, ali im je primarna namjena da ispravno iskomuniciraju poruku. Stoga se i ovaj program oslanja na savremene tehnologije i vještine kreiranja dizajna, fotografije, videa i animacije.

O uslovima i načinu apliciranja na konkurs možete se informisati na web stranici Nahle: Obuka za vizuelne komunikacije – Nahla, a prijavni formular možete pronaći klikom na link OVDJE.

Polaznice obuke će se upoznati i sa korištenjem profesionalne opreme, ali će sadržaj biti prilagođen i amaterskoj opremi (kamerama na mobilnim telefonima i sl.) te sa korištenjem programa za obradu fotografije i videa.

  • U Edukacijskom centru „Nahla“ Tuzla kreiramo poticajno okruženje koje inspirira ženu da razmjenjuje iskustva, sagledava nove perspektive, koristi vlastite potencijale i unosi radost življenja u svoju svakodnevnicu. Činjenje znanja dostupnim smatramo jednom od najvećih civilizacijskih vrijednosti i ključnih zadataka ljudskog postojanja. Kroz svoj rad posebnu pažnju posvećujemo pružanju prilika ženama svih dobi i iz raznovrsnih društvenih grupa da steknu kompetencije u skladu sa zahtjevima vremena, kako bi bile spremne mijenjati sebe i mijenjati svijet.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , ,