Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Triatlon klub Tuzla organizuje prvojanuarsko trčanje prilagođeno svima

Preuzmite sliku

U organizaciji “Triatlon kluba Tuzla” u ponedjeljak 1. januara 2018. godine u 10:00 sati na na Slanoj Banji bit će održano “Prvojanuarsko trčanje”, prilagođeno svima.

“Svjedoci smo sedentarnog načina života koji vodi većina naših sugrađana, upravo iz tog razloga smo pokrenuli ovu akciju sa ciljem da podstaknemo ljude na fizičku aktivnost i brigu o vlastitom zdravlju” – kaže predsjednik “Triatlon kluba Tuzla” Mirza Hodžić i dodaje:

“Upravo je ovaj dio godine period kada se sumira prethodna i prave planovi za narednu godinu koja je pred nama, stoga se mi iz Triatlon kluba Tuzla nadamo da će ovaj događaj biti podsticaj pojedincima da u 2018. posvete više pažnje svome zdravlju i fizičkoj kondiciji. Trčanje će biti prilagođeno svima, i onima koji na trčanje izlaze prvi put, stoga ćemo svi zajedno u sporom tempu napraviti mali krug po gradu da pokažemo sebi da brinemo o vlastitom zdravlju”  – kaže Hodžić.

Ukoliko tokom ove godine niste previše brinuli o svom zdravlju “Prvojanuarsko trčanje” predstavlja idealnu priliku da novu godinu započnete sa zdravim navikama a ujedno i potrošite kalorije koje ste unijeli tokom najluđe noći.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj događaj možete se prijaviti OVDJE!

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje