Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Trgovina čokolade i poklona Macadamy: Čokoladni buketi i pokloni radosti (FOTO)

Preuzmite sliku

U potrazi ste za poklonom koji vam je potreban za vama dragu osobu…? Želite obradovati djevojku, momka, majku, djecu, prijateljicu, kumu/kuma, šefa ili poslovnog partnera? Tražite unikatan poklon povodom godišnjice braka ili diplomiranja, rođendana, vjenčanja ili je u pitanju neki vjerski praznik..? Želite da poklon bude originalan, interesantan, umjetnički, ručno rađeni, romantičan, svadbeni, novogodišnji, trajan poklon?

Ekipa portala Tuzlanski.ba posjetila je Trgovinu čokolade i poklona “Macadamy” koja je smještena u robnoj kući Tuzlanka na III spratu.

Razgovarali smo sa mladom poduzetnicom Azrom Bosankić, koja je prije pet godina kao radnica ove trgovine, započela prva sa unikatnim cvijetnim kreacijima prvorazrednih čokolada i delicija.

Predanim radom od prošle godine postala je i vlasnica trgovine i predstavlja pravi pozitivni primjer mladog poduzetnika.

Svakim danom Azra sa timom ljudi koji je okružuje uspješno širi priču o čaroliji darivanja i kreiranja poklona, slatkih čokoladnih snova i zadobiva sve više povjerenje novih kupaca koji im se iznova vraćaju i traže pomoć pri odabiru idelanog poklona za voljene osobe.

Buket cvijeća, je poklon koji je prigodan za sve prilike, naglašava vlasnica. Ali, ne bilo kakav buket… Čokoladni buket od ekskluzivne čokolade visokog kvaliteta i vrhunskog ukusa! Čokoladni buket je nešto što će sa svojim okusom i lijepim izgledom zasigurno oduševiti svaku osobu i unijeti radost.

Svaki kutak u radnji primjetili smo da odiše pozitivnom energijom i ispunjen je interesantnim poklonima, kao što su pokloni za bebe koje u svojoj osnovi imaju eko-čokoladu, pelene i igračke, odjelca, bejbi kozmetiku, prigodnu čestitku.

U pokušaju da odgovore na potrebe djece nastaju korpe, buketi i torte od kombinacije čokolada, gumenih bombona, slatkiša i zdravih pića.

Zanimljive su i dekorativne gajbe, korpe i kutije, ručno oslikane čase, šećernice koje sadrže unikatno izrađene cvjetove napunjene prvorazrednim čokoladama od najboljih prirodnih okusa. Azra nam kalže da su upravo one i najviše tražane od strane kupaca, jer predstavljaju svojevrsno, ručno napravljeno malo umjetničko djelo koje u kombinaciji sa čokoladama različitih oblika i okusa su primjerene za svakog ko zna uživati u dobroj čokoladi i idealan su poklon za svaku priliku.

Pokloni mogu biti i čisto simbolični, ali imperativ je da budu kreativni i lijepo upakovani, te u ovoj radnji možete dobiti i usluge pakovanja poklona. Možete doći sa svojim već kupljenim poklonima, mi ćemo ih ukrasiti sa svojim čokoladnim cvjetićima ili bilo čime što poželite poručuju kupcima, jer lijepo i sa ljubavlju upakovan poklon zasigurno će izmamiti osmjeh na lice svima.

“Od septembra u radnji će se naći i neobične i unikatne paprine kutije, minijature rađene različitim tehnikama, dekorativne sitnice, knjige na dar ističe vlasnica, te smo otvoreni za sve one koji žele da se njihovi proizvodi nađu na našim policama i budu dio naše uspješne priče.

Trentno naša ponuda uključuje više od 30 različitih okusa čokolade, domaćeg proizvođača sa tradicijom dugom preko 59 godina čije su delicije spravljene po tradicionalnoj recepturi i sa evropskim standradom koje je moguće kupiti i u rifuzi. Od septembra proširujemo i naš asortiman sa novim brendovima čokolade, čokoladnih delicija i bombona.

Od nedavno u našoj radnji možete kupiti i posebnu liniju vina koje je dobilo najviše ocjene evropskih stručnjaka. Pozivamo sve da dodju u našu radnju da im ispričamo priču o vinu iz Bosne, o čovjeku koji je iz teško obojenog života svojim poštenim trudom i radom dokazao da i iz Bosne i Hercegovine proizvodi se najbolje. Ponosni smo što smo jedni od prvih prodavnica koja imaju ovo vino na svojim policama” –  ističe mlada poduzetnica.

U današnje vrijeme nemaju svi mnogo novca, radi toga su i naše cijene pristupačne svima naglašava vlasnica trgovine „Macadamy“ i poziva sve da ih posjete u robnoj kući Tuzlanka na trećem spratu.

Radno vrijeme naše trgovine „Macadamy“ je od ponedeljka do petka od 9 do 20 sati, subotom od 11 do 19, nedeljom od 10 do 16.

Narudžbe je moguće izvršiti i na broj telefona 062-750-127, te radimo dostavu. Sav naš dosadašnji asortiman je moguće trenutno vidjeti i na Facebook stranici koju možete pratiti OVDJE!

Trudimo se ponuditi kvalitetne čokolade i čokoladne proizvode s izvrsnim okusom, te zajedno sa svima vama osmisliti najbolje poklone, te Vam pokazati da je život sa čokoladom i darivanjem sretniji i zadovoljniji!!!

(Tuzlanski.ba)

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje