Utorak, 20. Mart 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Trenirajte uz najsavremenije treninge: Prilagođeni vašim potrebama uz Health & Physio club Jimmy's Gym (FOTO)

Sportski centar Jimmy's Gym koji objedinjuje personalne i grupne treninge, od maja postao je bogatiji za još jednu oazu zdravlja, sporta i ljepote, pokrenut je  Health & Physio club Jimmy's Gym.

Savremeni način života, neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo kretanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana – sve to predstavlja opterećenje za organizam. To se očituje na našem zdravlju, a potom i izgledu tijela, koji iz dana u dan postaju sve lošiji.

Bez obzira na to da li je cilj na kontrolisan i siguran način skinuti višak kilograma, dovesti tijelo i zdravlje u formu, postići bolju kondiciju, oblikovati kritične zone, smanjiti ili izgubiti celulit, riješiti se akutnih i kroničnih bolova u leđima i vratu, brže i kvalitetnije zacijeliti ozljede lokomotornog sustava, pripremiti tijelo za moguće razdoblje neaktivnosti (pripreme za operativne zahvate) ili sebi osigurati kvalitetan postoperativni oporavak, rješenje vas čeka u Health & Physio club Jimmy's Gym.

Usluge Health & Physio Cluba su podijeljene u tri područja:

Kineziološke: programi personalnih treninga prilagođeni specifičnim potrebama klijenta – specijalizovani programi skidanja viška kilograma, dovođenje tijela i zdravlja u formu, postizanje bolje kondicije, pripreme sportaša, oblikovanje tijela, i TRX trening, Less Mils programi

Zdravstvene: aktivne terapije, rehabilitacioni fitness programi, kineziterapija, fizioterapija i dijagnostika, hipobarična terapija, masaže…

Preventivne: Posturalna analiza kičmenog statusa kod djece, kompijuterska analiza stopala, FMS (procjena funkcionalnih sposobnosti), testiranje sportske forme i praćenje efekata treninga.

 • Stalnu kontrolu i nadzor vašeg fizičkog stanja, funkcionalnosti i oblikovanje vašeg tijela provodi iskusan i stručan tim fizioterapeuta, kineziterapeuta, kineziologa i profesionalnih fitness trenera.

  Rehabilitacioni program vežbanja se zasniva na detaljnoj proceni stanja vježbača i određivanju adekvatnih trenažnih sredstava u okviru trenažnog procesa, a sve sa ciljem minimalnog trajanja perioda oporavka.

  Prijatna, motivirajuća, atmosfera i kvalitetan trenažni proces, vođen uz stručan nadzor trenera je ono što Vas očekuje u Health & Physio clubu JIMMY'S GYM.

  Organizirani i koordinirani programi treninga, po osnovu savremenih dijagnostičkih procedura, imaju za cilj da na siguran i učinkovit način pomognu svim pojedincima, bez obzira na njihov trenutni zdravstveni status i fizičku kondiciju, odnosno da razviju i održe bolju formu zdravlja i tijela uz adaptaciju na aktivan stil života.

  Usluge u Health & Physio club Jimmy's Gym:

  – Programi personalnih treninga

  – Specijalizovani programi skidanja viška kilograma

  – Kondiciona priprema sportista

  – Hipobarična komora Vacustyler/VacuSport

  – Medicinski fitness pod stručnim nadzorom

  – Tretmani aktivnim kiseonikom

  – Body kompozitna analiza

  – Programi rehabilitacije

  – Anticelulitni tretmani

  – Masaže (sportska, klasična, medicinska…)

  – Korektivna gimnastika za djecu

  – Kinesiotaping

  – Nutricionizam

  – Kompijuterska analiza hoda

  Za više informacija o Health & Physio club kontaktirajte nas na: 060 309 22 99; 061-736-164, email: jimmysgymfitness@gmail.com ili nas posjetite na adresi: Bosne Srebrne (SKPC) Mejdan,Tuzla 75000. www.jimmys-gym.ba.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje