Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Traži se Djeda Mraz: Učini da želje ne ostanu dio mašte, izaberi pismo i ispuni skromnu dječiju želju

Preuzmite sliku

Udruženje “Zemlja djece” povodom predstojećih novogodišnjih praznika pokrenulo je akciju “Traži se Djeda Mraz” s ciljem da obradjuju što veći broj mališana i izmame im osmijeh na lice.

“Traži se Djeda Mraz” je akcija usmjerena prema građanima koji su u mogućnosti i žele ispuniti neku od skromih novogodišnjih želja djece iz Udruženja “Zemlja djece”.

“Kao i prošle godine najmlađi željno očekuju dolazak Djeda Mraza sa vrećom punom svakojakih poklona. I djeca u našem centru su uzbuđena, kao male pčele radilice kite jelku, ukrašavaju prostor i pišu pismo Djeda Mrazu. Pišu i nadaju se da će ponovo doći. Prošle godine mnogo Vas je stavilo osmijeh na dječja lica odabravši njihova pisma i učinivši da želje ne ostanu dio mašte nego dio sretnih momenata utkanih u divna sjećanja. Zato smo odlučili da i ove godine tražimo za svako naše dijete Djeda Mraza koji će staviti osmijeh na njihova lica te učiniti njihov život boljim, sretnijim i pokazat im da postoje dobri ljudi – kazali su u Udruženju „Zemlja djece u BiH“.

Ukoliko želite da budete nečiji Djeda mraz, požurite, kontaktirajte ili dođite lično u Udruženje i izaberite pismo u kojem su utkane skromne novogodišnje želje divne djece ili tražite da Vam pismo bude poslato e-mailom. Budite i Vi nečiji Djeda Mraz.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem telefona 035 257-389 ili na mail: tdjedamraz@gmail.com.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje