Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tradicionalna manifestacija “AGRO – MARKET 2012”

agro eko tuzla
Preuzmite sliku

U okviru manifestacije „Ljeto u Tuzli”, Opšte udruženje samostalnih privrednika Općine Tuzla, uz podršku Općine Tuzla, organizuje petu manifestaciju pod nazivom „Agro – market 2012” na kojoj će se i ovaj put predstaviti ruralni potencijali Općine Tuzla, kroz ponudu zdrave hrane, voća i povrća, prerađevina, te proizvoda ručne izrade (suvenira, nakita, čestitki..)

agro eko tuzlaManifestacija „Agro – market 2012” će se održati u subotu, 22. septembra 2012. godine, na prostoru Sonog trga, u vremenu od 10 do 17 sati. Manifestacija je izložbeno – prodajnog karaktera,pa će svi posjetioci, prije obavljene kupovine,moći degustirati izložene proizvode (ajvar, džemov, med, rakije..).

Na manifestaciji će biti upriličeno, sada već tradicionalno „kuhanje kotlića”, koji će biti poslužen svim izlagačima i posjetiocima, a također će biti upriličen i zabavni program uz nastup tamburaša i kulturno-umjetničkih društava.

Organizatori manifestacije pozivaju građane da svojim prisustvom daju podršku ovoj manifestaciji. Kupovinom proizvoda gradjani će istovremeno dati podstrek izlagačima u proizvodnji zdrave hrane.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: