Ponedjeljak, 26. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

TNT Band iz Tuzle objavio svoju prvu pjesmu i spot pod nazivom ‘Uživaj’

Preuzmite sliku

TNT Band iz Tuzle objavio svoju prvu pjesmu i spot pod nazivom “Uživaj”.

Dinamična pjesma ‘Uživaj’ predstavlja rezultat rada svih članova benda i njihovih prijatelja koji su zajedničkim snagama kreirali nešto novo na domaćoj muzičkoj sceni što predstavlja veliki korak naprijed za TNT Band.

“Pjesma je nastala nakon naše svirke za doček Nove godine na Trgu slobode u Tuzli. Tekst za pjesmu je napisao naš prijatelj Mirsad Mujkanović koji ima dosta iskustva u tome. U neformalnom razgovoru smo ga zamolili da napiše neku pjesmu za TNT. Gledao je naš nastup za doček Nove godine i tako nas bolje upoznao te prilagodio pjesmu našem stilu. Brzo je uslijedila proba, a zatim i demo snimak. Nažalost dogodio se jedan splet okolnosti pa su je sve bilo stopirano izvjesno vrijeme. Ipak evo pjesma i spot ugledali su svjetlo dana zbog čega nam je izuzetno drago. Nadamo se pozitivnim reakcijama od strane publike.” – kazao je Zlatko Smajić bas gitarista TNT Banda.

Vokal za pjesmu ‘Uživaj’ povjeren je Davoru Taradeu, gitarsita je Enes Hodžić, za bubnjevima se našao Asmir Smajić do je za klavijature bio zadzžen Emir Alić. Preteći vokali bile su Ajša Velagić i Irma Hasić.

Aranžman su potpisali Zlatko Smajić i Adil Alić koji su također bili zaduženi i za programiranje, editing, mix i mastering dok je video produkciju uradio je Adnan Hera Hadžibegić. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,