Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tanjir.ba: Najbolji Brand Web u BiH za 2012. godinu

Tanjir-ba-nova-verzija
Preuzmite sliku

“jedinstven i kreativan naziv te funkcionalan dizajn od kojih je Leftor doo, za nepunih godinu dana, stvorio web brand čiji je potencijal postati jedna od najpoznatijih lokacija bh. weba.”

Tanjir-ba-nova-verzija

Tanjir.ba, servis za online naručivanje hrane, po ocjeni žirija WebAward.Me najbolji je bh. brand web 2012. WebAward.Me je natjecanje je bh. web stranica, koje se u srijedu održalo četvrtu godinu zaredom, o čijem značaju govore neki od kandidata u 16 kategorija – Hypo Alpe Adria Bank, Volksbank, Javni radio-televizijski servis BiH, Al Jazeera Balkan,BH Telecom i M:Tel, koji je godinu ranije osvojio nagradu Brand Web.

Stručni žiri koji su činili, Danijel Koletić, organizator WebAward.Me, Ivica Jovanovik, direktor Brinner-a, studija za advertising i branding te Srikant Singh Rawat, vlasnik Click Formula online agencije za online advertising, konsulting i razvoj software-a, nagradio je, u konkurenciji još dva finalista, Tanjir.ba za “jedinstven i kreativan naziv te funkcionalan dizajn od kojih je Leftor doo, za nepunih godinu dana, stvorio web brand čiji je potencijal postati jedna od najpoznatijih lokacija bh. weba.”

tanjir-ba-tim

Tim riječima žiri je objasnio zbog čega je Tanjir.ba osvojio ovu nagradu, što je sigurno razlog za optimizam razvojnog tima koji stoji iza servisa. Tanja Madžarević, lider razvojnog tima Tanjir.ba, nije krila svoj optimizam ali i zahvalnost za sve što je njen tim stvorio u posljednih godinu dana.

“Sretna zbog nagrade. Ona je rezultat veoma stresnih godinu dana odricanja, tokom kojih je bilo lošijih i boljih faza ali motivacije i energije nikada nije nedostajalo. Zajedno smo ostvarili skoro sve ciljeve koje smo postavili na samom početku. To naravno ne znači da smo ostvarili i sve naše ambicije ali ova nagrada je znak da smo na dobrom smjeru. Hvala svima iz razvojnog tima. Biti lider tima nije lak zadatak ali s ljudima koji stoje iza Tanjir.ba servisa moj zadatak je znatno jednostavniji.”

Tanjir.ba-Brand-Web-2012

Zadovoljan riječima žirija bio i Kristijan Smiljanić, direktor Leftora doo.

“Jako sam zadovoljan zbog nagrade, naročito zbog riječi kojima je žiri objasnio svoju odluku. Tanjir.ba je tehnički, veoma zahtjevan servis i posljednjih godinu dana smo svi stalno radili nastojeći ostvariti ambicije koje smo zacrtali. Te naše ambicije sadržane su u riječima kojima nas je žiri nagradio – biti vizuelno i po svojoj funkcionalnosti najpoznatiji servis za naručivanje hrane. WebAward koji smo osvojili samo je znak da smo ostvarili neke od njih ali on nas je i obavezao na nastavak razvoja servisa. Jer, objektivno, tek smo na pola puta. Za nepunih godinu dana stigli smo od beta do verzije 2 ali ostalo je još stvari za poboljšati, naročito dio koji se tiče funkcionalnosti. WebAward je značajna nagrada, naročito jer je od ljudi koji razumiju naše stručne ambicije ali zadovoljstvo naših klijenata je još veća nagrada – svako ko se vrati na naš servis je očito zadovoljan i to je za nas nagrada. Zato ćemo se nastojati nastaviti razvijati funkcionalnost Tanjir.ba servisa i još više pojednostaviti naručivanje hrane.”

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: