Utorak, 15. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Svi stanovi prodani: INPROZ Group d.o.o. zahvaljuje kupcima i najavljuje nove projekte

Preuzmite sliku

Svoju bogatu turističku ponudu Tuzla je upotpunila sa otvaranjem rekonstruisanog Trga slobode, koji je manifestacioni trg i raskrsnica pješačkih tokova u staroj gradskoj jezgri. 

U augustu mjesecu prošle godine na Trgu slobode u Tuzli zvanično je počela izgradnja savremenog stambeno-poslovnog objekta “SQUARE” s dvije lamele.

Radovi na izgradnji višemilionskog objekta odvija se po predviđenom tempu, a stanovi od 30 do 100 kvadratnih metara su prodati u veoma kratkom roku.

  • – Izuzetno smo zadovoljni intezitetom radova na izgradnji stambeno-poslovnog objekta “SQUARE”, ukoliko vremenske prilike i drugi faktori budu povoljni postoji mogućnost da se radovi okončaju i prije navedenog roka. Sa zadovoljstvom informišemo javnost da su sve stambene jedinice prodate, a ujedno koristimo priliku i da se zahvalimo svim kupcima na ukazanom povjerenju, za Tuzlanski.ba istakao je Nino Džambić, direktor kompanije INPROZ group iz Tuzle, te ujedno najavio i nove atraktivne projekte u strogom centru Tuzle o čemu će u narednim danima biti više infromacija.

    Namjena stambeno-poslovnog objekta “SQUARE” trebala bi da obezbijedi cjelodnevno prisustvo građana, što će bitno uticati na budući život ovog dijela Grada. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje