Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Sun sensation se nastavlja: Meduza Beach Bar i DJ Borg!

borg-redbull
Preuzmite sliku

Serijal SUN SENSATION BEACH PARTYA se nastavlja!

\"borg-redbull\"Nakon dobrih zabava prošlih vikenda na red nam dolaze još bolje. Ovaj put se u Meduza Beach Bar-u priprema jedan adrenalinski vikend za pamćenje na kojem vas očekuje nezaboravan provod. U subotu 30.06.2012 i nedjelju 01.07.2012, početak dnevnih Party programa u 15:00h.

Meduza Beach Bar je spreman da ugosti istinske zaljubljenike dobre muzike i zabave. Dugogodišnji prijatelj Red Bull, pobrinut će se da mnogi od posjetilaca budu nagrađeni! Naravno riječ je o nadolazećem Brodolomu!

Birat će se naj white bikini i nagrađivati najotakačeniji ples. Dakle i ovog puta zabava je u prvom planu! Obucite bijeli bikini (šorc), zaplešite u ritmu muzike i osvojite besplatnu ulaznicu za nadolazeći BRODOLOM 6!

Za užarenu atmosferu na dance podijiu Meduze pobrinut će se DJ BORG ( Balkan Connection ) TZ koji najavljuje jedan ekskluzivni DJ set spremljen baš za ovu priliku. Neka Meduza Beach Bar ovog vikenda bude vaša destinacija!

Ulaznice za Brodolom vjernim \”Panoncima\” poklanjat će se i u subotu i u nedjelju. Budite gosti Meduza Beach Bara jer oni cijene vaše povjerenje!

Tuzlanski.ba

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: