Utorak, 28. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Što bliže klijentima: IuteCredit otvorio podružnicu u Tuzli

Preuzmite sliku

IuteCredit otvorio podružnicu u Tuzli, na adresi Stupine C1.

Misija IuteCredita jeste pružiti svojim klijentima izvrsno iskustvo u ličnim financijama, i pri tome premašiti očekivanja svojih klijenata.

 • Osluškujući želje svojih klijenata, IuteCredit je odlučio preseliti svoju poslovnicu u Tuzli na novu lokaciju, što bliže onima kojima zatrebaju usluge ovog inovativnog fin-techa.

 • Priliko svečanog otvorenja, predstavnik menadžmenta, Jasmin Kukuljac, je istakao: “Sa našim ino-vativnim digitalnim rješenjima i brzinom kojom našim klijentima obrađujemo zahtjeve za kredit smo jedinstveni na tržištu“, te dodao da je najponosniji na tim koji svojim predanim radom i trudom iznova pokazuje sve benefite koje jedna fin-tech kompanija donosi na tržište.

 • IuteCredit u Bosni i Hercegovini je prije nekoliko dana obilježio svoju treću godinu poslovanja, te se premještanje poslovnice na adresu Stupine C1 uklopilo sa strateškim odrednicama u planovima za rast i razvoj.

 • Osim u Tuzli, IuteCredit ima poslovnice u Sarajevu, Zenici, Banja Luci i Istočnom Sarajevu, ukupno šest lokacija koje stoje na usluzi klijentima.

 • IuteCredit BiH, dio grupacije IuteCredit Europe, posluje na bh. tržištu između ostalog i sa svojim proizvodima MyIute i iutePay, a više o mogućnostima financiranja putem ove fin-tech kompanije možete naći na www.iutecredit.ba.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,