Petak, 12. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Smijeh do suza: Popularnog Jaska na Hametovoj pijaci “zamijenio robot”

Preuzmite sliku

Prodavač na Hametovoj pijaci, Jasmin Muslić danas je na svom Facebook profilu objavio video koji je za kratko vrijeme nasmijao sve one koji ga prate.

Naime, nakon izjava predsjednika Stranke demokratske akcije, Bakira Izetbegovića, o robotima koji će mijenjati ljude kao radnu snagu, cjelokupna bh. javnost kako jučer, tako i danas kroz saopćenja, ali i komične fotomontaže reaguje na navedenu izjavu Izetbegovića.

Tako je i popularni Jasmin Muslić Musla, prodavač polovne robe na Hametovoj pijaci u Tuzli, na svom štandu imitirao robota koji umjesto njega uslužuje mušteriju.

Kako se vidi na objavljenom videu, kupac je pitao Jaska koliko mu košta komad odjeće, na šta je on, imitirajući robotski glas i držanje rekao;

“Tri marke komad, moglo Vam, ne moglo, bilo Vam usko, kratko, široko, navukli, ne navukli, tri marke komad”, a onda je uslijedilo pitanje mušterije, “a gdje je Jasko?”, na šta je dobio odgovor, “otiš'o na džumu, ja sam robot, ja ga mijenjam”.

Video je za kratko vrijeme zadobio brojne reakcije. “Kralju naš”, “baš si me nasmijao”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Jasmin Muslić već od ranije svima je dobro poznat po svom jedinstvenom stilu usluživanja mušterija gdje na duhovit način pravi atmosferu na Hametovoj pijaci kakvu rijetko gdje možemo doživjeti.

Pogledajte VIDEO.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje