Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Senad Mujkanović vlasnik građevinske firme “Tom Cat” Tuzla uplatit će 5.000 KM za operaciju Jasmina Zubčevića

Preuzmite sliku

Tuzlak Jasmin Zubčević do prije skoro pet godina vodio je sasvim normalan život. Studirao je, izlazio s prijateljima i uz sve to bio veliki humanista. Međutim, totalni zaokret nastupio je nakon dijagnosticiranja rijetke bolesti grčenja i odumiranja nervnih ćelija. Jasmin će uz pomoć dobrih ljudi uskoro krenuti u Sloveniju na dugo najavljivanu operaciju, a od cjelokupnog iznosa sada nedostaje oko 5.000 KM.

Nakon što je ekipa portala Tuzlanski.ba posjetila dom porodice Zubčević i razgovarala sa Jasminovom majkom Sadetom čiju smo priču objavili jučer javio nam se vlasnik građevinske firme “Tom Cat” Senad Mujkanović koji nas je obavijestio kako će sutra na račun za operaciju Jasmina Zubčevića biti uplaćen iznos od 5.000 KM koliko i nedostalje porodici Zubčević kako bi Jasmin bio podvrgnut operativnom zahvatu u Sloveniji.

  • Podsjetimo, Jasmin je dosad nekoliko puta odlazio u Sloveniju gdje je bio podvrgavan tretmanima botoksom koji su mu u određenoj mjeri olakšavali dane koji su u predoperativnom periodu.

    Tačan datum kada će Jasmin biti podvrgnut operaciji bit će poznat u toku iduće sedmice, a to bi najvjerovatnije trebalo biti u martu ove godine. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje