Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Salon rasvjete Malpeza: Nova kolekcija lustera i rasvjetnih tijela, savršen ukras za svaki prostor (FOTO)

Preuzmite sliku

Savremeni salon rasvjete Malpeza već je stekao epitet jedinstvenog salona na bh. tržištu koji nudi izuzetno kvalitetna rasvjetna tijela, te prati nove trendove.

Novosti iz Malpeze obradovat će sve one koji željno iščekuju novitete kako bi uredili ili osvježili prostor. Novi šaroliki asortiman je dostupan a bogata ponuda se sastoji od brojnih rasvjetnih tijela, lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi te različitih modela zidnih, stropnih, stonih, podnih, dječijih i spot lampi/svjetiljki.

Materijal od kojih se izrađuju rasvjetna tijela u potpunosti je prilagođen dizajnu te u Malpezi možete pronaći izvedbe od stakla, kristala ili materijala nove tehnološke obrade u kombinaciji s drvetom, plastikom, mesingom, niklom…

  • U izuzetno atraktivnom enterijeru, koji staje rame uz rame sa evropskim salonima u Malpezi poštuju visoke standarde poslovanja. Kvalitet, profesionalnost te posvećenost kupcima i njihovim potrebama stavke su kojima se vode zaposlenici.

  • Ukoliko još uvijek niste posjetili ovaj savermeni salon rasvjete, čim prije krenite put ulice 21. aprila br. 6 (preko puta Termoelektrane na starom putu Tuzla-Šićki Brod) te se uvjerite u jedinstvenu ponudu koju nudi Malpeza.

  • Sve dodatne informacije možete dobiti putem broja telefona +387 61 546 001, ali i e-maila info@malpeza.ba.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje