Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

RK Tuzlanka: Upriličen sjajan program uz brojne aktivnosti i delicije Nihada Mameledžije (FOTO)

Preuzmite sliku

U RK Tuzlanka u periodu od 12 do 20 sati, danas je povodom Dana žena upriličeno niz zanimljivih aktivnosti, izložbi i unikatnih poklona za dame.

U periodu od 6. do 8.marta na trećem spratu upriličena je izložba umjetničkih unikatnih radova „Od nježnosti do vječnosti“ od 10 do 22 sati.

Svi posjetitelji RK Tuzlanka u ovom periodu imali su priliku i obaviti kupovinu uz odlične popuste na asortiman proizvoda za nježniji spol u LC Waikiki, Amadeus jeans, P..S.. fashion kao i mnogi drugi brendovi.

Iako svi volimo da poklonom obradujemo naše drage mame, sestre, supruge, prijateljice, kćerke, bake, najsretniji smo kad su nam zdrave.

Pored poklona i sniženja danas je upriličeno druženje sa apsolventima Medicinskog fakulteta koji posjetiteljkama davali savjete o brizi o ženskom zdravlju, u prizemlju RK Tuzlanka.

Specijaliteti slavnog Nihada Mameledžije posebno su obradovali one koji uvijek žele naučiti nove trikove iz kulinarstva ili čuti druge korisne savjere. Nihad je pripremio sjajne delicije.

Pored navedenog, RK Tuzlanka je donirala 1.000 KM za UG Viva žene iz Tuzle:

Zahvalila bi se menadžmentu na ovoj donaciji, nama kao udruženju koje u okviru svog djelovanja imaju sigurnu kuću za žrtve nasilja u porodici, ova donacija će biti od velike koristi, istakla Mima Dahić, kordinatorica UG Vive Žene. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,