Utorak, 31. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Reotvorena poslovnica Alma Ras u Tuzli: Novi koncept, veći prostor, posebne pogodnosti

Preuzmite sliku

Posebna pažnja novog unikatnog koncepta posvećena je izložbenim policama gdje zlatna boja dominira i daje ekskluzivitet, istovremeno ističući kvalitet i vrijednost modela.

Na zadovoljstvo kupaca, ali i svih ljubitelja finog donjeg rublja i spavaćeg programa, Alma Ras je jutros reotvorila vrata svog butika u istom centru, Mercatoru, ali ovaj put u većem prostoru.

Kupce su obradovali posebnim pogodnostima i poklonima, kako to obično bude na ovakvim Alma Ras druženjima. Novi koncept enterijera unikatan je jer prati svjetske trendove, ali istovremeno je prilagođen potrebama  i željama Alma Ras kupaca.  Veća kvadratura ujedno daje osvježenje raznovrsnom asortimanu i kompletnom Alma Ras butiku.

 • Svi detalji kojima je glavni cilj bio da utople prostor te kreiraju novu dimenziju ugodne kupovine doprinijela je i rasvjeta kojom se posebno naglašavaju divni modeli kako Alma Ras brenda za dame, tako i Manners brenda za muškarce.

  “U želji da pružimo poseban osjećaj kupovine u našim buticima, kontinuirano radimo i unapređujemo uslugu, te želimo da se naši kupci u svakom momentu osjećaju ugodno. Novi koncept zasigurno će obradovati naše lojalne kupce, ali privući i one koji pored kvalitetnog proizvoda žele ugodnu atmosferu i eventualno savjete obučenog maloprodajnog osoblja prilikom kupovine. Vjerujem da će od sada za sve one koji vole sofisticirano i fino donje rublje, te spavaći program, ovaj butik biti prava mala oaza uživanja”, riječi su Mervane Muhović, PR kompanije Alma Ras.

 • Na izloženim policama primjetili smo i nove komade za predstojeću sezonu, koji su nas dezenima, bojama te različitim krojevima oduševili na prvu.

  U galeriji pogledajte neke od komada, te unutrašnjost radnje, a svakako savjet je da ih posjetite što prije, jer će posebna pogodnost povodom otvorenja trajati još sutra. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,