Ponedjeljak, 30. Marta 2020.
Tuzlanski.ba logo

Koronavirus u BiH

ZARAŽENI

354

OPORAVLJENI

17

UMRLI

8
Preuzmite sliku

Regruteri kompanije Fluor u Tuzli ponovo traže radnike

Odlasci u Afganistan na privremeni rad posredstvom kompanije Fluor u našoj zemlji godinama su bili aktuelni.

Svi koji nisu uspjeli da se dokopaju Bliskog Istoka i tako zarade nešto novca, imaju novu šansu.

Naime, prema informacijama sa kojima raspolaže naš portal regruteri američke kompanije Fluor ovih dana nalaze se u Tuzli gdje će navodno obavljati razgovore sa kandidatima za posao u Liberiji i Senegalu i još nekim zemljama.

Kompanija Fluor se već godinama bavi podrškom američke vojske u Afganistanu ali i širom svijeta. U posljednjih nekoliko godina vršile su se brojne regrutacije u Tuzli, Skoplju i Sarajevu, a u protekle tri godine ova kompanija je zaobišla naše prostore ali i brojne radnike vratila kući kao višak radne snage.

Ono što je karakteristično za kompaniju Flour jeste činjenica da su plate odlične kao i česti godišnji odmori kada putujete kući.

Ukoliko ste zainteresovani za posao u ovoj kompaniji sve što treba da uradite jeste da napravite svoj profil OVDJE, uploadujete svoj CV i aplicirate za željene poslove. Ukoliko zadovoljavate sve potrebne kriterije za određeno radno mjesto, posjedujete iskustvo za određenu poziciju i naravno da imate malo sreće regruteri će vas pozvati i obavjestiti o daljnjem postupku. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,