Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Red Bull Silent Bus: Muzika, ples i provod u autobusu GiPS-a (VIDEO)

Preuzmite sliku

Red Bull Silent Bus je projekat koji je Red Bull pokrenu 2013. godine u Tuzli. Radi se o busu koji se kreće kroz grad, unutra je mlada raja koja je željna provoda, dobre zabave i partijanja.

U busu se ne čuje muzika i baš zbog toga plijeni pažnju prolaznika i svih koji bace pogled na bus. Svi su u svom svijetu, u svijetu koje im pružaju slušalice i DJ.

Od ove godine, Silent Bus je proširio priču na Sarajevu, Banja Luku, Mostar i Bihać. Priča se odvijala na način da su studenti u svojoj Perfect Cantini mogli doći do pozivnica za Silent Bus. Tako je prvi Silent Bus krenuo u Banja Luci, zatim se preselio u Tuzli, naredni je u Sarajevu, a onda se seli u Bihać i Mostar. Raja iščekuje bus kako bi se i oni proveli u svom gradu, ali na neobičan način, kretanjem kroz grad na točkovima.

“Ovo je iskustvo koje se do sada nije moglo vidjeti na ulicama bh gradova. Muzika, plesanje i kultura koju današnja omladina preferira. Nadamo se da će slijedeći Silent Bus biti još bolji te da ćemo uz pomoć mladih ljudi, ali i svih ostalih uspjeti praviti još veće i veće projekte.” poručuju organizatori. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,