Utorak, 3. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Radovi na sanaciji putne infrastrukture u nekoliko mjesnih zajednica u Tuzli

Preuzmite sliku

Radovi na sanaciji putne infrastrukture trenutno se izvode u mjesnoj zajednici Husino, i finansirani su iz sredstava od naknade za prihode ostvarene radom termoelektrana.

Više putnih pravaca na području mjesne zajednice Husino prolazi kroz proces obnove i sanacije kako bi se poboljšao kvalitet saobraćajne mreže.

U narednom periodu, planira se započeti s aktivnostima na sanaciji putne infrastrukture u mjesnim zajednicama Šićki brod i Bukinje. I ovi radovi će obuhvatiti više putnih pravaca u tim područjima i imaju za cilj poboljšanje stanja lokalnih cesta.

Dinamika radova ovisit će o vremenskim uslovima, pa se građani mole za strpljenje i razumijevanje. S obzirom na to da vremenski uslovi mogu uticati na brzinu izvođenja radova, Služba će redovno informisati građane o mogućim promjenama rasporeda.

Sanacija putne infrastrukture u mjesnim zajednicama Tuzle predstavlja značajan korak u poboljšanju kvalitete lokalnih cesta i pružanju boljih uslova za građane, kako bi se olakšalo svakodnevno kretanje i povezivanje različitih dijelova grada.

Služba za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,