Srijeda, 27. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Putnica se porodila u autobusu na putu Tuzla – Hamburg

Posada kompanije Transturist iz Tuzle sinoć oko ponoći zajedno sa putnicima koji su putovali iz Tuzle prema Hamburgu pomogli su trudnici koja se nalazila u autobusu da se porodi.

Ovaj nesvakidašnji događaj odigrao se na ulasku u Sloveniju, tačnije na graničnom prijelazu Bregana. Naime, putnica je iznenada dobila trudove nakon čega je krenuo porod.

Zahvaljujući posadi kompanije Transturist iz Tuzle i putnicima koji su se nalazili na liniji Tuzla – Hamburg sve se dobro završilo.

“Nikad ne znamo šta nam naredni kilometar donosi”, stara je vozačka i vodička izreka. Sinoć oko ponoći na G.P. Bregana naša posada na liniji Tuzla-Hamburg učestvovala je u jednom nesvakidašnjem ali lijepom događaju. Pomogli su putnici da na svijet donese jednu prekrasnu bebicu. Neka ih sreća prati uvijek” – napisao je na društvenoj mreži  Edo Hasić, direktor sektora za turizam u kompaniji Transturist Tuzla.

Nakon proroda majka i beba su ambulantnim vozilom prevezene u najbližu zdravstvenu ustanovu gdje su zbrinute. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje