Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Proslavite Dan žena uz sjajan program RK Tuzlanka i delicije Nihada Mameledžije

Preuzmite sliku

7. i 8. marta, u prizemlju RK Tuzlanka u periodu od 12 do 20 sati, Vas očekuje sajam cvijeća i unikatnih poklona za dame. U periodu od  6. do 8.marta na trećem spratu će biti upriličena izložba umjetničkih unikatnih radova „Od nježnosti do vječnosti“  od 10 do 22 sati.

Partneri će u tom periodu upriličiti odlične popuste na asortiman proizvoda za nježniji spol. Izdvajamo samo neke od njih: LC Waikiki  od 4. do 8.marta poklanja 20 % popust na novu kolekciju  za žene i tinejdžerke, Amadeus jeans  će imati  20% popusta na sav asortiman povodom Dana žena, P..S.. fashion  7. i 8.marta poklanja 15% popust na novu kolekciju proljeće/ljeto  i mnogi drugi brendovi u RK Tuzlanka.

– Iako svi volimo da poklonom obradujemo naše drage mame, sestre, supruge, prijateljice, kćerke, bake, najsretniji smo kad su nam zdrave. Zato smo pored poklona i sniženja pripremili druženje sa apsolventima Medicinskog fakulteta koji će našim posjetiteljkama da daju savjete o brizi o ženskom zdravlju, u prizemlju RK Tuzlanka. Ne ustručavajte se da im postavljate pitanja jer će vrlo rado da podijele svoje znanje sa vama.

  • Kad se umorite i ogladnite od shoppinga, sređivanja i učenja, napravite predah kod Beko kuhinje na drugom spratu RK Tuzlanka, gdje vas čekaju specijaliteti slavnog Nihada Mameledžije.  Na Dan Žena u periodu od 12 do 18 sati, Nihad će vam pripremati sjajne delicije, a vaše je samo da uživate u njihovom okusu i u show-u kakav samo Nihad umije da priredi. Naravno, pored ukusnih jela, u sklopu Beko kuhinje vas očekuju svježe cijeđeni sokovi i kafa kada poželite da se osvježite, navode detalje programa iz RK Tuzlanke.

    Dok vi, drage posjetiteljke, budete uživale u shoppingu i programu koji je pripremiljen za vas, vaša dječica vrijeme mogu provesti u igraonici jer i njih čeka specijalan program. Uz pomoć učiteljica izrađivat će posebne čestitke za Dan Žena. Pomoći ćemo im da svojom kreativnošću kroz čestitku koju sami osmisle iskažu ljubav prema svojoj mami, baki, sestri i sl.

    Posjetite RK Tuzlanku, je kao i i do sada sjajan provod je zagarantovan.

    (Marketing | Tuzlanka)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje