Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Prizor iz Krečanske ulice u Tuzli: Ovo može povrijediti nekoga (FOTO)

Preuzmite sliku

Čitateljka portala Tuzlanski.ba, prvenstveno u namjeri da skrene pažnju građanima prolaznicima na moguću opasnost, javila se našoj redakciji s fotografijom zgrade u Krečanskoj ulici.

Na fotografiji se vidi da je u Krečanskoj ulici u Tuzli u zgradi gdje je smještena i Poliklinika Irac, na prozoru s vanjske strane ostavljen lonac i boca od pet litara s vodom.

S obzirom da se radi o zgradi gdje su plastike pored prozora poprilično klizave i uske, vrlo lako se može desiti da ovo padne na ulicu i završi na nečijem automobilu, ili u najgorem slučaju, povrijedi nekog od prolaznika.

  • Svi mi smo svjesni da smo dužni pridržavati se osnovnih životnih načela i ne smijemo svojim postupcima ugroziti imovinu i zdravlje drugih ljudi. Stoga ne čudi ni činjenica da je ovaj potez stanara izazvao kod pojedinaca ogorčenje i ljutnju.

    “Svi mi imamo viška stvari za koje bi nam najpraktičnije bilo da ih izbacimo sa vanjske strane zida, a ovo vrlo lako može završiti na nečijem automobilu ili, ne daj Bože, na glavi”, kaže čitateljka.

    Lonac i boca nalaze se na petom spratu, dodala je, a dok “proradi savjest” kod pojedinih osoba, građanima i mi savjetujemo da budu oprezni prilikom kretanja. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,