Subota, 28. Marta 2020.
Tuzlanski.ba logo

Koronavirus u BiH

ZARAŽENI

258

OPORAVLJENI

5

UMRLI

4
Preuzmite sliku

Prikupljen novac za Jasmina Zubčevića, slijedi odlazak na operaciju u Sloveniju

Životna borba Tuzlaka Jasmina Zubčevića u narednih nekoliko dana će dobiti svoj epilog. Iznos od 80.000 KM u cijelosti je prikupljen, a tačan datum odlaska na operaciju u Sloveniju bit će poznat polovinom ove sedmice.

Tuzlak Jasmin Zubčević već skoro pet godina vodi bitku za svoje ozdravljenje. Kao što je poznato, njemu je 2014. dijagnosticirana rijetka bolest grčenja i odumiranja nervnih ćelija.

Proteklih godina za ovog Tuzlaka s vedrim i pozitivnim duhom prikupljana su novčana sredstva za odlazak na operaciju u Sloveniju, a ona su sada u cijelosti na njegovom računu.

“Novčana sredstva su prikupljena. Zahvaljujem se svim dobrim ljudima koji su pomogli mom Jasminu. Predračun za operaciju bi trebali dobiti u narednim danima, a polovinom sedmice ćemo znati i tačan datum odlaska u Sloveniju”, izjavila je za Tuzlanski.ba Jasminova majka Sadeta Zubčević.

Jasmin je dosad nekoliko puta odlazio u Sloveniju gdje je bio podvrgavan tretmanima botoksom koji su mu u određenoj mjeri olakšavali dane koji su u predoperativnom periodu.

Ovaj hrabri Tuzlak sada broji dane do odlaska u Sloveniju u kojoj će, svi se nadamo, dobiti priliku za normalan nastavak života. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje