Petak, 30. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Prezentacija u Tuzli – Sve o Work and Travel programu i kako do besplatne avio karte

Preuzmite sliku

Kažu da Work and Travel program morate doživeti da biste ga razumjeli. Studenati pričaju priče o svom ljetu u Americi i sve su različite, a opet toliko slične. Razlikuju se mjesta, poslovi, prijatelji, ali utisak je uglavnom isti – svi se slažu da je to najbolja stvar koju su mogli da urade jednog svog studentskog ljeta. Neki jednom, mnogi i po više puta.

Pisali smo već da je Work and Ttravel program (http://www.experience.edu.rs/programi/work-and-travel/) američke vlade koji omogućava studentima da provedu ljeto u SAD, da rade studentske poslove kako bi otplatili put i imali novac za život prva 4 mjeseca svog boravka, a da peti mjesec provedu putujući po Americi.

Kako u Tuzli ima dosta zainteresovanih studenata, Experience agencija organizuje prezentaciju Work and Travel programa u utorak 12. decembra od 15 časova u na Američkom Univerzitetu u Tuzli.

Da biste učestvovali na programu morate biti studenti redovnih ili master studija, imati do 26 godina, osnovno znanje engleskog jezika, biti voljni da radite i spremni da doživite potpuno drugačije ljeto i sjajnu avanturu.

Ako ispunjavate uslove da aplicirate na program dođite da čujete utiske vaših kolega koji su bili na programu kao i informacije o

– prijavi i načinima plaćanja
– popustu od 50% na cenu prijave koji važi do kraja godine
– poslovima koji se nude i otvorenim pozicijama
– satnicama i zaradi koju možete ostvariti
– mestima u koja se ide
– putovanjima i gradovima koje studenti najčešće obilaze
poklonima (http://www.experience.edu.rs/blog/novosti/nasim-studentima-poklanjamo-tri-povratne-avio-karte/ ) koje za svoje studente sprema Experience povodom desetogodišnjice osnivanja agencije
– druženju, iskustvima, unapređenju znanja jezika i svim drugim benefitima Work and Travel programa

Na prezentaciji ćete saznati i koji su to najtraženiji poslovi i na koja mjesta odlazi najviše studenata iz BIH, moći ćete da pitate sve što vas zanima i da porazgovarate sa studentima koji su bili na programu.

Iz Experience agencije vas pozivaju da dođete na prezentaciju i ukoliko rešite da se prijavite na Work and Travel program, da to učinite tokom decembra. Pored popusta od 50% na prijavu koja važi do Nove godine, u agenciji su pripremili i sjajne poklone – tri besplatne povratne avio karte (http://www.experience.edu.rs/blog/novosti/nasim-studentima-poklanjamo-tri-povratne-avio-karte/ )koje će podeliti u izvlačenju 29. decembra. Neko će dobiti vrijedan novogodišnji poklon.

Kažu da je teško prepričati avanturu zvanu ljeto u Americi, ali da treba biti hrabar i upustiti se.

Prezentacija Work and Travel programa

Utorak, 12. decembar 2017. god. u 15 časova
Američki Univerzitet u Tuzli, učionica broj 1
Ulica Mije Keroševića Guje 3

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje