Petak, 5. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Prepustite se uživanju: U centru Tuzle otvoren ‘Meeting Point Lounge Bar’ (FOTO)

Popularno

Zahvaljujući idealnoj lokaciji na adresi Maršala Tita 2 (Avaz Robot Centar), Meeting Point Lounge Bar postat će idealno mjesto za savršen početak dana, uz prvu jutarnju kaficu i prelistavanje dnevne štampe.

Meeting Point je već postao prepoznatljiv po dobroj atmosferi koja u njamu vlada, ljubaznoj usluzi, kvalitetnoj ponudi i pristupačnim cijenama.

Enterijer Meeting Point Lounge Bara predstavlja originalan spoj modernog i urbanog. Cijeli prostor oplemenjuju brojni detalji i cool ogledala.

U ponudi Meeting Point-a služi se kafa provjerenog i dokazanog kvaliteta i jedinstvenog i prepoznatljivog ukusa – Hausbrandt. Od 1892. do danas ova espreso kafa je sinonim za savršen spoj najfinijih vrsta Arabika i Robusta kafe,mirisa, ukusa i uživanja.

Hausbrandt je kombinacija pažljivog odabira različitih sorti kafe koje potiču sa plantaža u Brazilu, Kolumbiji, Keniji, Meksiku i Jamajci, gdje svaka sorta daje svoj pečat. Samo najkvalitetnija zrna kafe odlaze u pržionicu. Kafa se prži prirodno i polako, najsavremenijim tehnologijama. Nakon prženja, kafa se naglo hladi da bi se sačuvali prirodni ukusi.

Pored odlične kafe u ponudi su vrhunska vina i raznovrsne vrste svijetlog i tamnog piva. Posjetite ‘Meeting Point Lounge Bar’ i prepustite se uživanju. (Foto: V. Živković | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje