Nedjelja, 23. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Požar u Tuzli zahvatio tri automobila, dva potpuno oštećena

Preuzmite sliku

U požaru koji je izbio jutros oko 2.40 sati u tuzlanskom naselju Sjenjak oštećena su tri parkirana automobila na platou ispred bloka D. Uviđaj je okončan, a daljnjim aktivnostima će se pokušati otkriti šta je uzrok požara. 

Policijska stanica Istok je dana 02.06.2023 godine oko 02,40 sati zaprimila prijavu da u ulici Ismeta Mujezinovića gore dva automobila.

  • Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta upućeni su vatrogasci i policijski službenici PS Istok koji su obezbijedili lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe.

    “Požar na vozilima je ubrzo ugašen, a nakon što su se stekli uslovi započeo je i uviđaj koji vrše policijski službenici OKP PU Tuzla i inspektor Inspektorata za protivpožarnu i zaštitu na radu MUP TK-a. O događaju je upoznato Kantonalno tužilaštvo TK, pod čijim nadzirom se i vrši uviđaj”, navedeno je za Fenu u Upravi policije MUP-a TK.

  • Tokom uviđaja je ustanovljeno da je požar zahvatio i treći automobil, ali je šteta na tom automobilu manja u odnosu na dva automobila koja su bila predmet prijave policijskim službenicima.

    Istraga o ovom događaju se nastavlja. (Foto: RTV Slon)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje