Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Povrijeđeni vozač ‘Alfa Romea’ priključen na respirator, i suvozač ima teške povrede

Preuzmite sliku

Vozač putničkog motornog vozila ‘Alfa Romeo’ 26-godišnji K. Dž. iz Tuzle zadobio je teške povrede u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-4, na petlji Šićki Brod na ulazu u Tuzlu i njegovo zdravstveno stanje je teško.

Naime, kako je potvđeno na Univerzitetskom-kliničkom centru (UKC) vozač ima povrede glave i grudnog koša i priključen je na respirator na odljeljenju intenzivne njege Klinika za anesteziologiju i reanimatologiju.

Saputnik E.E., rođen 1997. godine nastanjen na području grada Tuzla takođe je zadobio teške tjelesne povrede, konstatovane na Klinici za ortopediju UKC-a Tuzla i isti je zadržan na daljem liječenju.

Uviđaj su izvršili kantonalni tužilac i policijski službenici OKP PU Tuzla, koji nastavljaju daljnji rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona (TK) potvrđeno nam je da se za kamionom i vozačem, koji je u automobilu ostavio dvojicu teško povrijeđenih i dalje traga.

Podsjetimo, na navedenoj dionici puta saobraćaj je u potpunosti bio obustavljen u vremenskom periodu od 10,40 do 12,45 sati.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje